Monday, 30 May 2011

scotland and ngereco nak sekda kaitan

Assalamualaikum,

DSC_3114 terimalah senyuman manis, somet-somet manja dari oon. ko mampu??

yohh. sampei jak lawa kitak urang oo??? nang lalu sik nyingor2 jak kamek tok. kitak urang dah nait pangkat kah?

anyway sori lah. selow kit ngeupdate, komen kitak urg pun lamak dah aku sik mereply. sori mun sik nyawab soalan kitak urg sia. kitak urg tok pelik juak. mun nak nyk soalan, antar lah ke emel kah, facebook kah oo. mun gik engkah lam komen box ya. lambat lah cerita aku. kitak urg tok nang xpat di berik muka gilak. haih ngerecor!

anyway supposedly aku nak nulis lah cerita jalan2 gi Scotland ria. tp ala lamak jak dah berlalu ala2 lupak jak aku. mun nak nagga gamba, tangga jak fb aku. but of koz, gamba pemandangan sik penting, yang penting gamba iols kacak, sik nampak luguk. haih.

pegi Scotland ria pun sebenarnya ngembak kak egeh berjalan UK. aih kitak urg sik tauk kah?? kak egeh dah sampei UK uols!! yahh ko ada bisnes baru seberapa bulan sudah sampai Trafalgar Square memberi makan burung acang?? haih. bus double decker kota london!!!

aku actually dah gi lah Scot, tp ria pg conference, gi Edinburgh jak. sik menungak semua Scotland. tapi sigek jak Scotland tokkoh. kacak aihhh!! (tang semua tempat jak ku pegi madah kacak, apa tek k molah kitak urg jeles nak oo). tapi bena ehh. scenery mother nature nya. ya ampun ala2 cerita LOTR. terus aku pose2 you got away by Kak Shania. matilah gila.

tangga jak gamba2 tok. kekacakkanya sikpat dpadah mun nagga gamba, kenak gi juak. bok ko paham kata ku. mun ko nagga gunung2, banjaran2 sitok, ko akan rasa

perlu kah banjaran titiwangsa segala?? haih.

IMG_4739

IMG_4858 

avang di celah gunung katanyaaa. how??

 DSCN4118

avang robin hood katanya. how??

DSCN4014

 DSCN3889

IMG_4808

IMG_4751 

ko yakin pose2 terkengkeng di pinggir tasik??

 IMG_4757 

ko mampu ngaot aik semayang di pinggir tasik??

IMG_4892

 IMG_4929

mati kita. eh udah lok cerita berjalan. urang byk nyk, oon, ko sik balit kahh?? sampe lamak ko molah phd. aihhhh. ko rasa molah phd tok molah pertandingan mewarna kanak-kanak bersama kelab colgate kahhh?? yahhh.

aoklah dah 3 tahun dah ku sitok. infact dah 3 tahun sebulan. Alhamdulillah, exp semua dah habis, writing pun dah nak abis. mun ekot plan tek, kira tek nak konvo bulan 7 tok tek (kompiden konvo ooo, viva gik belomm). tp nak, ku rasa sik sempat lah. ku nyalah mak hayamm. asal ku ngatar ada correction, asal ku ngatar ada gik correction. bilalah nak habissss. dahlah! malaslah akuu. pasrah jak lah. anatr jak bila2. yang penting abis nak. sigek ya juaklah sikda gik juak ku nak update cerita. klk ku update pun kitak urg ngr kerepak aku nak. aku ingin juak cerita benda2 berfaedah nak oo. yalah benda2 yang ada manfaat bersama nak ooo. apa tek kawan ku madah, dah blog ko byk peminat gia. coba share something yang boleh membawa kebaikan, ala2 dakwah gtukah

aoklahhhh kataku. klk ku bercerita dakwah, bilalah ku nak ngeso prada ku. haih. yah diat koh. melelat. udah haih.

sigek gik, ko tauk nektok, aku addicted ngan frozen yogurt kohhh (ku nyalah farah). mek suka. move over cup-cake! wpun fat free, tetap nyemssss. suka gilak2. kat reading baruk bukak sigek.

yog

YOG. IT’S SUPER.

 frozen-yogurt

YOGEN FRUZ. IT’S ALL ABOUT YOU

CIMG3831

FROG. SO GOOD IT YOGHURTS.

soho_day_retouch  

SNOG. YOU’LL NEVER FORGET YOUR FIRST SNOG!

tapi ada sigek nyems juak namanya beemee, kat portobello. nyemms, tapi mahal koh. n then avang kakak cashier nya ala2 kac juak. yahh alu goncang farah juki lokkk. mati kita.

beeme

farah!! ku search tek, tetiba ada gamba gerek kau lam tok. chemm ni tukkk!

cam2 lah brand nya. yog lah, snog lag, frog lah.. perlukah semua ada og-og di ujung nya oo. anyway aku rasa nak mun ku balit klk aku mok mukak bisnes frozen yogurt juak lahh. best ooo. ku nak merik nama

OON OG-OG. MUN KO SIK MELI KO SIK KACH.

yahhhh. tunggu jak kelak.

Wassalam.

Thursday, 5 May 2011

ferlu kah ku ngegeh engkah video cuti2 Scotland??

Assalamualaikum,

sine tuju aku lamak sik update?? gigih writing thesis kahhhh???? sikkkkk ferluuuuu!!

video

Wassalam.