Wednesday, 8 September 2010

raya dedication 2010

Assalamualaikum,

dahla ku down! lusak nak raya, ku masih juak bergelumok di lab tok! mmmm anyway ne lah nak molah. last tok, last k. sik mok ku dah raya sitok lagik. ku harussss abis cepat.

so anyway terimalah raya dedication 2010. exclusive di miak nama oon.

video

k baruk kitak urg boleh raya.

Wassalam.

Friday, 3 September 2010

menjelang hari raya... (aihh dah eh, alu syahdu ku)

Assalamualaikum,

so, camne posa kitak urang? atam dah qoran? tamat dah terawih? diharap kita dapt banyak ngumpol pahala lah hendaknya oo. kmk org sitok, alhamdulillah taun tok, ada juak ku dpt terawih kat suro pakistan kat sitok. ada urg ngambik, so panjang kit kaki nak. sungguh sikpat tiap malam. tp bolehla juak. besanya kmk urg sungkei kol 8 lebih gia. kakya ishak kol 1030, leh sik. oleh kerana ishak aher lak pia, sidak paki sitok molah awal kit, kol 10 dah setat. takut klk aher gilak, ngantok klk sidak. so ekot jakla.

malam tadik, malam 27. extraordinanry jak rami, salu sik la ramei pia, tok tek sampe ke jalan2 urg beribadat gitu. semua konfiden ngepong malam 27 ya malam lailatul qadar. malam2 lain sik juak kedak ya. abis 8 rakaat bederuk jak rami urg balit. tp malam tadik meriah koh adik kakak. mun kita di malaysia bederuk ke Lea Center nak, SES persona waima kedai bunga katai.

anyway, yalah harap kitak urg nemu juak malam lailatul qadar. mun nemu, mintak lah nak bagus2. bahgia dunia aherat. arap kita semua berolah baraqah. tapi sik perlu mintak wish muka kedak maya karin rasa ku nak. sayangg muka kachak berba hang. haihhh. larikkkk.

apa ku mok juak pose2 pia ngembak lampu papel di malam lailatul qadar oooo

anyway poskad kitak urg dah sampe kah?? arap sampe lah oo. mun sik sampe haruslah kita nunok post opis ok. matilahh. nang rasa feeling2 remy ishak ku tek (perlu kah remy ishak), nulis raya ngan peminat uols. kepak tangan ku. sori mun tulisan ku jaik, nang tulisan ku jaik koh. kepak ku nulis aihh. aku molah ucapan salam lebaran 2010 jer. apa kitak org chantek ker, mok aku nulis panjang2. sudehh!! haih.

sikda lah ku mintak balas. saja ku rindok ngambik feeling2. tp mun kitak urg rajin nak. apakata kitak urg ambik gamba2 suasana menjelang hari raya, urg bertuntung, hopoh, indestrit, kpg no 3 kah, kpg boyan kah sine2 lah waima choice food satok sekali pun. kakya post jak lam blog kah fb kitak urg. ingin lah ku nak nagga. beraei ku aihh.

anyway tok jak dolok. ada ku ngansa lite2 kat lab tok. ohh ya, nantikan debut video clip raya 2010 k!

Wassalam.