Friday, 4 September 2009

dear followers

Assalamualaikum,

yerrr dah 100 ekok dah anak2 hayam ku. boleh dah ku mukak ajaran sesat ayah pin nak, matilahhh. sikla byk mun dibanding blog azwanita ali segala nak. tp saja jak mek rindok koh. makseh lah rajin follow miak nama oon. sungguh oon sik da follow mana2 blog, tp sebenarnya nak, oon maca tiap satu post kitak urg koh. bena. ngelekek jak aku maca post2 kitak urg. adik-adik zaman sekarang sememangnya lucu. tp besalah nak. dah nama diva kampong no 3, haruslah ego. limpas-limpas, jelin2 ujung bulu mata pelsu jak nak. hehe.

so kepada kitak urg semua, the followers, the commentators, the silent readers, the havoc readers of miak nama oon,

THANK YOU!

this has been an emotional journey. suka-duka, tetak ngelekek ngan oon, sungguh oon hargai. n bagi swakian bloggers ya, harap kiatk urg teruskan juak blogging dalm bhs swak. sak anak cucuk kita klk sik lupak bhs swak, at least cdak boleh refer blog kita ndak (matilah mun cucuk ku maca blog ku tok ooo)

so oleh ya, aku nak nukar sikit layout blog tok. mmmm cam susah jak koh. ehh sik pandey ku ehh. camne lah kitak urg molah blog kacak2 ooo. ku nuka tema jak la. dari "muka ko diat, idong ko sukat" ke:

"boleh ko loba, tapi pastikan ko kacak. aiiihhh"

Wassalam.

17 comments:

Faizal n Fashitah said...

Aok eh...kin rami follower yerRRr ehehe...

Titil said...

Rami follower kitak o. Berteter-teter jak sidak ngekot kitak. Mun dah rami mena, dapat mukak fan club terus, nakk.

f.loren said...

malas ku. wuhh. ngolong popia lok eh

bunga said...

kacak tema yaa..boleh lah kamek loba tokk..haihhh~~..hahahaha. :P
berjiran jak kampong kita tok koh..mek kampong nomo 4. yerdeh! :)

bunga said...
This comment has been removed by the author.
AmirFX said...

Ngenang kampung aku sekda d berik nombor... Mun nak sekampung juak kita tok tek... haha... Jgn lupak keychain ai op london....

aya_snooter said...

hahahaha...kacak kacak...

"boleh ko loba, tapi pastikan ko kacak. aiiihhh"

KHaiRuL aNTaSHa said...

asal maca blog ktk tok mesti ngelekek jak kmk aihhh...nang diva lah ktk oon..rami da jak follower..bukak FC kelak.. :)

clouds over her head said...

boleh sik aku membayang kan..
kelak rah kpg no.3.. polah open house pakei blogger/peminat kau. yah, nang loba. nak diva menar lah.. kak ya heran juak urg.. bersharuk umah kau dgn umah nenek camelia. kotan ramei gilak rah kpg ktk urg tek nak. pakei kaber malu tek, ngakuk juak sidak peminat blog kau.

kelasssss

biarlah simple tapi vavavooommm said...

nyalah ya bah rol. boh ko nak nukar extravaganza gilak eh. lak susah gk ku nak mukak blog kau. bagei ko sik tauk laptop ku yang berdolat ya. sik pa layout biasa-biasa jak. yang penting isik nya gah di mata dunia!!!

Rudy said...

molah nama kpg kei no juakla..hahaha..kpg no.30. ada 3 juak depan baaa...

ku kacak aieh.ya ku loba..hahahah

Mr Duey said...

Nang Duey...

Queen Oon...kaulah Azawana Alia versi blog swak,harus ko bangga nak! aku merik crown ya ngan kau. Aku pun bangga ngan kau sebab blog kau menginspire aku molah blog juak..walaupun aku harap sikda orang maca blog aku sbb blog aku anggol...apa2 pun Queen Onn..thanks sbb appreciate kmk org -follower kau (mcm aku ngambik trophy lalu merik speech bagi pihak kau mun ada anugerah "blog paling Vass"..biasalah ko kan di UK nie dapat ko pergi event sitok..so akulah wakil kau nak? harusku ngodar baju dari jenny di hopoh tok mun sik pun nempah baju dari Hiroko Koshino-hopoh juak)

oon said...

dear faizal n fashitah,

yerr penganten baru (pa kaitan oo)

dear titil,

yahhh pupur amoi mek sik tahann

dear loren,

malaskuuu. nang suka nyruh ku saq ati

dear bunga,

dtg umah raya klk! hehe

dear amir,

yalah kpg mek urg lok, sik kreatip ali merik nama, nama nomor sajorkk

dear aya,

kitak loba lah? samalh kita nak oo

dear krol,

mek bukan diva, mek hamba allah (sambil pose2 duduk tahiyat akhir)

dear cloud,

yahhh ahrus ku bangga juak. mun camelia berambeh juak dtg koh

dear biarlah,

yalah koh. eh coba tukar gik laptop, laptop benq juakkah? larikkk

dear rudy,

haruslah sentiasa kita loba k!

dear nang duey,

tulah benar, queen azwan ali katanya. kejiiiiss. hahaha

kukumalu said...

aih... moto lok. harus lah nak! hehehhe.best dpt maca tulisan ktk gik. k ngubat rasa rindu d kpg halaman koh. take care oon...

khairul onggon said...

Salam ramadhan ya ustaz oon... ehehehe... Tahniah makin rami dan berkembang pesat oon-mania ehh.. ehehehe.. Haruslah nuboh kelab peminat oon diva mantop ehek..

Asphyxia said...

Oon...where are you? Ajab sa nyawa tok nunggu entri baru kitak eh. Yohh...gian benar dah aku tok.

zulkplyjoharis said...

salam onn....
dah boleh bukan fc kita dengan follower bersusun-susun ya...
tag line baru.... memang best stuju mun kitak gunakannya..
haha.... bila entry baru nak kuar.. sik sabar nak tetak bergolek-golek tuk... pakei ngubat tension