Monday, 31 January 2011

Grenoble Games

Assalamualaikum,

kitak urg d malaysia cuti kah?? kong xi fat choi kah?? yahhh selamat bercuti lah k, sapa nak nyambut CNY ya, happy CNY lah. mun kitak urg bait, pa kata kirum prosperity burger ngan aku nak oooo. hehe.

anyway aku masih di rumah tok. tgh writing thesis. mmm. leh sik! sehari ku dpt nulis paling byk pun 3 para. ku sik tauk apa ka benda nak ditulis ku aihh. mun ngerepak bodo2 pande lah aku.

anyway, lupak lok cerita thesis. motif aku update tok nak doing a favor geng sitok, nyeruk sapa2 malaysian yg berada di europe, uk kah mana2 lah. dtg untuk memeriahkan Grenoble Games di France. yahh France adik-kakak!! mmm sebenarnya aku sik taukla sini Grenoble tok. aku tauk Paris jak lam France. tapi sik la sampe ku butak geo, Italy di France nak. matilahhhhh. sapa?? tatau????

 gre 5  gre 1 gre 6gre 2 gre 3 gre 4

setauk aku wiki2 tek. Grenoble Games tok macam Notts game d UK tok kah? mmm rasa ku lah. kira Hari Sukan Malaysian di benua Eropah gtu. yahh ko ingat sekolah jepang jak ada hari sukan meriah. di france pun mok juak ok! so kepada sapa2 yg maca blog tok, any malaysian, sapa2 lah yang rajin melungak blog aku tok. yg berada di eropah tok. coba tangga poster dibah tok. bukak website nya. mun kitak urg rajin gi lah. coba gi bersukan nun. oon mintak mahap lah, oon nakkah kaki tangan bangku perabot da vinci. so how? mun ada main telibet mok ku. haih.

GG-2011-Poster (1)

anyway tangga ku tek, ada artis gik ya. miss nina, hujan, tuku kamek (mmm sidak tok urg swak nak?? sik tauk ku koh, ku tauk kak eton jer. erk). kitak urg d sarawak, mun berdu sik tauk nak muang duit sine dtglah. sik kan asyik2 berdansa di kaki gunong santubong nak??? udah2 gik rasa ku nak??? rebuk gunung ya bok tauk!! haih hahaha.

hi qayyum n amin, i hope this helps. kmk sik mintak banyak. kmk mok mintak ada piala dibah nama kmk. Piala Seri Oon. award k most chic athlete. hahaha. all the best k majlis tok k!

Wassalam.

8 comments:

AmirFX said...

Kelak aku datang mbak gendang ngn kompang k meriahkan suasana d sinun.. haha.. Adohh... Mun ada duit maok aku g sinun oon.. Tunggu jak kelak.. Gik berdansa d Gunung Santubong ngn dak bunian lah dolok... haha...

Globalized Dayung said...

Ku tetak lok...macha blog ko Oon, trus lupa Personal & heart dilemma (phd) aku tok....

warga said...

haha makseh onn!!! :D

aihhhh said...

nyah-heyyy. nang tarikh nya tek 22 - 25 april? yahhh motif!!!

mun pandei ada jereki ku ke sia tek nak. ku mok join aihh. ku mok jadi penyanyi tuku kamek ya. boley? hiks

kukumalu said...

oon... ktk masok team renang berirama jak eh. bersedow disco dust. hehehhe

Lee Zha said...

ehh..pk tek anjuran orang sinun rp2nya urg msia...huhuhu

tuku' kame'?? bok 1st tym dengar nama ya aihh

Shae-Ren said...

Tuku kame' ya mun sik salah penah ekot Rainforest World Music Festival lah...:)

P/S: lamak dah kamek jadi silent reader kitak,baru ritok ekot komen..;)

wa khairul onggon said...

kekeke.. sekolah jepang jak ada? kekeke.. lucu na stetmen ya oon.. :P