Tuesday, 6 May 2008

mulanya di sitok

Assalamualaikum

dah sampei kitak org tek? hurreyyy!! ku dah da blog dirik pun, sungguhpun dah 3 tahun aku berblog frenster sajorrk. mun ktk urg ada sitok, kira kitak urg tok nang peminat mati keras akulah oohh suka suka! tepuk tepuk! well at first what you should do is add to favorite blog aku tok. cepat do it now... i literally mean now!!










k dah?










dah ka?










ok dah tek dengg hehehe. loba ku ooo, ku sik kesah, luv u guys, kiss2 muah2.

ahernya tercapai impian ku nak jadi columnist ala2 carried bradshaw sugguhpun d alam siber sajork. untuk first post tok nothing much ku nak cita. bok kak balit dr kampus tek. harap blog tok berpanjangan lah, sik ala warm2 chicken sh*t nak. mun ktk org ada sik puas ati ka blog tok, apakah, just give comment k, sbb aku bukan insan perfect. mun ku da salah, betulkan k. yalah purpose aku mukak blog tok sbb nak share life aku, opinion aku, persona aku, about everything2 la (matilah xda objektif, padah jak ko mukak tok sbb ko nang loba!) errrk.

ehh sebelum ya kak bet nak molah ucapan tahniah ngan aku:

ooohh i just want to say Tahni! Tahni! Queen sungguh berbangga dengan pembukaan blog ini, sebenarnya oon tok bukan urg lain ngan mek urg, pangkat anak buah ala2 bau kentut gitewww.. yalah nya ngambik bakat Queen bah, Queen kan diva hik hik. sunggupun dah kertu tapi ttp tiara aku meletup okeey! ehh oon, bait2 jaga dirik ko sia k, boh ku nak berolah indah d sia, kelak ku repot ngan mak bapak ko. ehh udah la blog aku lah pulak. hehe.

keji tau kak bet, tetap interframe.

ehh ya jak dolok rasanya, mmm nak ber*k lok

Wassalam

Oon

1 comments:

Rudy said...

ahahah. aku first...wah...ada opening speech dari mak bet eh..heheheh..by the way selamat datai ke blogger...