Sunday, 15 June 2008

like a virgin

Assalamualaikum,

aku nak bersusei sebelum ku tdo tok.

ari marek actually birthday housemate aku, Anya namanya, rompuan german. so sidak adalah molah party indah, tpi aku malaskah nak gi koh, kepak gilak dah nyawa ku kak turun nait lab, ku nak relax jak. so instead aku merik birthday kad n some choc ngan nya, which cost me about RM 35!! keji! ya jak coklet paling murah n then kad besday tek ala mahal. tp yalah ku sikla berkira nei, sebab Anya tok bait ngan aku, sll rajin mok kakar ngan aku.

so nak di jadi cerita. aku nak berik nya. tp nya sikda lam bilit. aku engkah jak depan pintu tek. so ku balit bilit. kakya lekak 2 jam gia nya ngetok pintu aku. madah thankiu2 aku pun madah welcome lah. no hal. coklat murah jak (sungguhpun dlam ati, mun ku mpun makan tek nak bagus hehe). kakya tek tiba2 nya alu melok aku, kakya nyium pipi ku.. aiii matilahhh. aku pun lalu ngunci pintu. n u noe what happen nak... (evil smile)

hahaha matilah im not that easy okkeyyy. hahahaha sikdalah. nuthing happen. mundak tek ada mak ku maca tok alu ngansa alu meli tiket belon ngeramus ku sitok nak!!! nya melok n cium2 pipi ala miss2 world. cium2 omputeh bah. yaah. aku tek alu keruk. first time rompuan nyium pipi n melok ku gia. matilahhhh. chemmni tuk!! aku sik teruna agik kahhhh. errkk.

yalah dah budaya cdak kedak ya. sik perlu lah kita nak ngekot nak. kita ada akal, ada ilmu n yang penting ada agama. so renung2 kan dan selamat beramal!

klah ya jak citanya tek.

Wassalam

ps: aku tetiba jak rasa nak nikah, pahal oooo

4 comments:

Rudy said...

Aie...ehehe..suspen jak ku maca..kimsalam ngan anya ya..hehehe

nak kawen owh...huhu..ilek lah pok..laksanakan dengan baik apa yang kau hajatkan dolok (habiskan phd kau and become Dr Oon)

lepas ya ko boleh la sapu mana-mana pompuan kat UK kah, KL kah..Kuching kah..hehehehehehe

doff said...

wo!! sik dara gik dah kau tek oo.hahahaha yahhhhhh baruk kenak cempipi lite2 dah alu rasa nak nikah..lom gik cemolot segala..erkkk

oon said...

masih dara ku gik kohh, masih terit gik dengg.. tp nak sitok byk kali godaan. mampukah aku menahan segala godaan itteww... ataupun adakah aku akan join Shilpa the Legend.. matilah!!

clouds over her head said...

dah ilang teruna kau.. hjahaha