Thursday, 9 October 2008

facebook

Assalamualaikum,

mari belajar berFB dgn mak hayam epit!

epitaph81: oi! dh update blog tek

shahrulsarbini: blommm

shahrulsarbini: lelah ku berkorek utak tokkoh. sik tauk pa nak cita.

shahrulsarbini: ktk sik tdo gikkah

epitaph81: lom, pastok la, mek bemain2 di fb

shahrulsarbini: apa ya fb?

epitaph81: facebook

shahrulsarbini: oo, mek sik pande ko, penin palakku

epitaph81: senang jak. iboh kitak makey application nok susah2 ya, mok mek ngajar ka? kedong mek sekda polah papa tok

shahrulsarbini: ajar la

epitaph81: okay, bukak now. bukan bukak baju ahhh. bukak fb. ahaha

epitaph81: okay. gi home. mek ajar kitak sigek2

epitaph81: kat home ya... kitak sbnrnya dapat nangga apa aktiviti org lain yg ada related ngan kitak. and on ur right side... belah atas... nakkah ada notification smua.... kat siya kitak dapat nangga sapa invite kitak this and that or sapa komen ur pics and bla bla bla

epitaph81: mun kitak sik mok penin... iboh accept application yg urg ajak kitak join... just ignore them

shahrulsarbini: tunggu lok, kmk digest lok, slow utak ku tok

epitaph81: take ur time. aku menganggur. jadi ku jd mak hayam kau mlm tok

shahrulsarbini: baik mak hayam (diva turun stage)

epitaph81: okay. kat dibah belah kerek... nampak sik word application... kitak click edit... and from there, kitak dpt nangga apa application yg kitak dah add dlm fb kitak

shahrulsarbini: application ya sebenarnya nyuruh ku sakit jiwa jak, ada hatching2 egg segala

epitaph81: nampak sik ada wall, info, photos, boxes kat wall ya... mcm2 boleh terjadi atasya...

shahrulsarbini: yahhh dpt nagga porno kahhhh larikkk

epitaph81: oon kohhhhhhhhhhhh tarit tingaaaaaaaaaaa

shahrulsarbini: kmk interested pasal nak ada news feed ya. kita boleh nagga apa disusei urg lain ngan urg lain kah?

epitaph81: poretttttttttt

epitaph81: kat home la smua ya nampak. sapa update apa kat sapa2. sapa dah bercinta, sapa dh break

epitaph81: kat dlm photo ya... mun kitak perasan, ada apa juak dlm kitak pun

shahrulsarbini: ada apa juak dlm kitak pun?? apa ya?? konfius sungguh statement itu

epitaph81: let say nk... if kmk ada pic kitak... kmk tag kitak dlm pic ya... pic ya akan auto pegi dlm album kitak dengan nama ktak di dlm ya

shahrulsarbini: ooo camyaaaa. share2 gambala.. sik ngabis kodak gitueww

epitaph81: ahaha. coba kita sama2 mukak page enon

shahrulsarbini: yaaah enon jadi bahan ujikaji.. bukak baju enon!

epitaph81: nampak sik kat dibah gambar utama nya ada view photos of ernie (12). maksud 12 ya... 12 org yg dah tag/ share ernie. bukan gambar yg nya upload pun

epitaph81: pasya.. kitak nangga kat dibah... ada ernie's album, ya barukla pic2 yg di upload oleh enon. and... actually... pic2 dr album ya... kitak boleh tag juak

shahrulsarbini: so mun kmk komen gamba ya dlm profile urg lain. komen ya kuar juak dlm profile enon?

epitaph81: sapa2 urg yg ada pic ya... akan maca komen kitak. ya akan kuwar kat wall ko skali. and akan kuwar kat notification segala anak2 ayam yg ada pic ya

shahrulsarbini: wall? ya pa gik berita? ampunn anak hayam bebal

epitaph81: aih. nakkah kat profile kitak tek... yalah namanya wall

shahrulsarbini: harukahh ala2 great wall giteww

shahrulsarbini: yg besanya ngan testi fs, wall tok semua urg yg jadi kwn kita boleh nagga wall kita nak dr news feed sidak?? betol sik mak hayam??

epitaph81: betolll

shahrulsarbini: tepuk2 klep2

shahrulsarbini: anak hayam bijak!!

shahrulsarbini: ketepi mak hayam! anak hayam nak naik stage lagi!

epitaph81: ahahah. klep klep

shahrulsarbini: hehehe. pande dah ku pit. paham ku sikit2

epitaph81: practice jak. upload gik pic hebat ko

shahrulsarbini: tunggu jak ko facebook. LEGEND akan muncul!

shahrulsarbini: mak seh pit, jasamu d kenang

epitaph81: harusssssssss

shahrulsarbini: bah2 tdo gik kitak nun

shahrulsarbini: kmk nak berak lok

epitaph81: ceh.. ngalo!

shahrulsarbini: sikku ngalo, ko mok ngan ku berak kahh. juuu

epitaph81: mokkkkk. bau taik legend wangi bah

shahrulsarbini: yahhh, mah nya nyawa ku

yahhhhh best juak padu FB tok. harusss havoc FB dengan ketibaan oon okeyy. see me here!

Wassalam.

11 comments:

siput bi said...

Yup mesti join punya bro...
aku dah lamak join
tapi besalah sik aktif..
just baca-baca cerita orang..:)

dayang said...

padanla fb kau tang diam jak..sik pandei ber-fb paduhal..hehehe.. ampun..

kamil said...

shah..apa maksud ngalo ya? sik paham mek..huhu...
FB..ishk..sampei kenek tok mek alu sik terer2 gik makei FB...lemah sikit IT..haha

Adey said...

hehe FB aku pun dah betegar dh. lamak ku x ngabas. bkn fb jak, fs ku dh bekulat, ms ku pun ntah kemana dh huhu. klk ku ngerugak agik manuskrip2 profile aku hehe

azai said...

yeay yeay..oon dah ada facebook. kamek dah add kitak dah, nunggu kitak approve jak gik.
nang benar facebook nang best gilak. addict kitakorg oleh nya mun dah terlalu mesra gilak..hehehe

epitlegend said...

yoh eh... di paste nya sitok duhal! ahah! sekpa, kelak mlm kita blajar benda lain gik. lariiikkk!!!

piah said...

apakah reti ngkah dialog dlm tok? sesi blaja karangan kah? wpun piah sik canggih tapi ada facebook oi. hehe

oon said...

dear siput bi,

yahh kinek tok oon dah join, haruslah bertambah aktif okeeyyy.

dear dayang,

yalah ko dara, sik reti nenek main miak kinek tok ko, dolok marek nenek main seremban, telibet, congkak segala.

dear kamil,

yahhh kotan bergerek ngan org melaya alu lupak. ngalo = menghalau gitewwww.

dear adey,

meriahkan FB anda dengg.

dear azai,

aok mek dah accept tek. yalah kmk dah setat addcit dah koh hehe.

dear epit,

mlm belaja apa lagikk kahhh. chemm nii tukkk.

dear piah,

yahhh tok namanya entri copy paste sajok. sbb sik da idea nak nulis apa.

piah ttp advance tau! sukerrr.

enon said...

tedah aku jadi eksperimen.. (tgh masang baju blt)

renxokuken said...

bok ko tauk facebook.... hehe.. nei da org makei fs gik.. dah outdated... heheh.. lewat juak blajar tingi2 ke phd sik tauk ngan fb... supan ku nengar

Rudy said...

facebook connecting people bah..international giteww..heeheh