Tuesday, 28 July 2009

season 2

Assalamualaikum,

yahhh ko ada masok season 2??? sik ada! errrk

loba aku ooo, aku tauk aku loba, tp mek sik uli. mek maok juak. mek maok juak.

bukan apa, dah victoria secret maseh mok nyuruh oon make sayap gik. so terpaksa jak la nak. sungguh sauadara2 legend, onggon, audio, dah berundur. tp oon tetap juak sik mok melepas mikropon. very the kak pah bukan.

benda lepas, lepaslah, we move forward ok. aku akan terus blogging selagik terdaya, bukan untuk muas sapa2, bukan mintak puji, pun bukan mintak keji. tp this time, im blogging for myself. yes for me, for oon, k rindok ku mpun bah.

anyway, im back. mun season 1 temanya sukati, rindok, loba, pasrah. season 2 tok temanya lain gik. mmm apa temanya ooo. aihhh sama jak la temanya, sik tauk ku tema apa, haruskah ala2 tema iboq kak ani ?? matilahh.

Wassalam

22 comments:

Ms Tikot said...

Yah!!!
yea..yea...Oon come back...
yea..yea...Oon come back...
yea..yea...Oon come back...

Bagus...bagus... kmk suka ;-))

bunga said...

yeayyyyyyyyyy!!

welkam bekkkkkkkkk!! :)

bunga said...

yeayyyyyyyyyy!!

welkam bekkkkkkkkk!! :)

izza said...

tauk gilakkkk koh denggggg!!

SEN said...

previously on miak nama oon season one;

woossh~ *bunyik flashback, lagu prizen brek skit2*

"aaah aaah pek pek aaah aaah pek pek aaah aaah"

hehehehehe..

AmirFX said...

yeayyyyyyyyyy!!

welkam bekkkkkkkkk!! :)

*cilok komen Katie Munga

farid said...

ya ku madahhhhh ....

sen, ktk munyi prison break tek ow ... mek LOST season 5 jak, sebab prison break last two concluding episods nya sangat2 laa tersedey babeh ...

rol, u just can't stay away, can you?? huhuhuuu...

u miss us, admit it... ngeee :D

Titil said...

Yeye! Oon dah balit! Ahahahh.

aya_snooter said...

yeahehehe..kejut nangga ada n3 baru ehh...welkem bekk

n i e z a said...

it feels so damn good to have u back! don't ever ever do such thing again. u're too loved by many to be leaving us just like that. :)

tresville said...

yahh.. puas lah ati ko nanggar komen2 di atas betapa mereka merindui, menyayangi mu?.. bah nok sigek ya pa cita?.. ehh sekda ku madah ngan jij.. nang naluri seorang mother chicken bah!!.. ku mok madah yeyy welkom back we miss u so much tapi kelak kau makin kembang klk.. so boh jak :D

CoKeLaT-RaWkZ said...

Ohhh ya nang statement sorang Diva kelezzzzzzzz githuuu..

Anonymous said...

welkam bek!!miss ur blog already..hehehe

IsBoY'z ZeA said...

Welcome back... anyway it nice to know that u'll blogging till the end.

p/s: cnun x ada komboh selsema babi mcm d kch tok kah?

oon said...

dear miss tikot,

aihh saba saba nong

dear bunga,

ne bunga mangga kmk tekk

dear adek,

tau takperrr

dear sen,

aihh nang rindok ko tok ngan pek pek ya ooo

dear amir,

ne red carpet??

dear farid,

seorang diva tidak mungkin merindu, hanyalah dirindui. matilahhh.

aoklahh ngakukla, rindu mek nongg

dear titil,

rindu mek ngan pupor cap mem kitak ya hehe

dear aya,

ne pulut kunin??

dear nieza,

hehehe senyum ala2 kenja ala2 kembang bur*t mek ehh

dear tres,

haruslahhhh mek suker-mek suker. ehhhh mother ciken lok. cita sigek ya. tunggu2 jak. mun ada, adalah.

dear cokelat,

mek diva berhati rakyat occcaayy

dear anon,

ne kalong bunga?

dear isboy,

xda pun koh, ya mek eran kat msia cam hebat2 jak. sidak sitok lekak gago michael jackson niggal. lom abis2

Rudy said...

aie ada apdate duhal...kenak tinggal flight aku tok..ish ish..

welcome back rol..at least ku tauk pa cer di Ukays ya...teruskan usaha murnimu...

emie said...

yay..ada balit..rindook ati..

LilyDkS said...

welkam bek!!
termiss flight juak tok .. tauk² dah ampe vienna

Mr Duey said...

kmk tok peminat baru blog oon tok nak ingin mengambil kesempaatan tok mengucapkan ribuan terima kasih kerana memberi inspirasi bagi kmk molah bloq (ceh nang rasa Azean Irdawaty menang anugerah lah...lihatlah dunia) apa2 pun nang best viena tedah kmk org mun nak berjalan2 nanga benda mcm ya pergi India Street jak..mun sik put Serikin..

Mr Duey said...
This comment has been removed by the author.
Mr Duey said...
This comment has been removed by the author.
delima said...

onnnn..... rindunya kamek dengan kitak dalam blog tok onnnn... rindu mauk terkekek sorang 2 dalam opis eh... rindu dengan cik anah.. kak zaiton.. zur eda... rindu ehhh...

Welkam back onnn..... ya baruk diva.. :D

dalima