Saturday, 4 July 2009

aaah aaah pek pek

Assalamualaikum,

usah hampa lagi, oon kembali lagi dengan bulu mata palsu ada diskodas!! (jenama cindy jer).

sikda ku ilang sine2 ko nong. jaki, jali, jijah, sori lamak sik berkontek, bukan ku muang batu, sik ku lupak kitak urg suma, ym pun ku malas lately, nak kol, supan indah ku klk, sora ku macho nek tok occay, matilahh baruk puberty. pa kata kitak urg kol aku, kitak org ya cokot, kan pernah nak kol aku, malasku, kecik ati kuuuu. tetiba emo. apakahh.

mmm anyway sik da apa best nak k cerita bah. kadang2 divo pun menjalani kehidupan insan biasa. lain lah kak pah, hidupnya sungguh happening. so the drama.

"Wang RM83,000 itu bukan sedikit dan bayangkan dengan duit itu, saya boleh membeli berapa banyak rumah kos rendah untuk mereka yang memerlukan"

yahhhh meli rumah kos rendah adik-kakak!! ko adaaa?? mulia pekerti kak pah kiter. mmm tpi nak mun dipikir akal lite2 aku tok, mun dah nak meli rumah kos rendah ya tek, beli lah awal dolok. iboh la nak molah album rasa ku nakkkk. dah ilang, bok nak madah pia.

“Meskipun keputusan ini berat, demi maruah serta prinsip hidup, saya halalkan wang RM83,000 itu dunia dan akhirat,” demikian kata putus Datuk Sharifah Aini Syed Jaafar sebagai titik noktah kemelut antara penyanyi tersohor itu dengan komposer terkenal, S Atan. (petikan dari Harian Metro)

yaaah ahernya, kak pah menghalalkan jua. mulia sungguh, very the mustika ratu mathaa tilaar. mmm mana2 lah kak pah. jgn kitak pose2 pisan agik depan tv3. mun maok juak pisan, tangga lok kirik kanan, ada sik cctv rasa ku nakkk.

matilah ada ku kenak saman kak pah kak tok, ampun yer peminat kak pah d luar sana. oon neutral jer, sik nyokong sapa2, yang pasti oon tetap bersama kak eton. coba diat kak eton, diam sukor sabar jaknya, sik perluuu nak bibir-jemoeh-obvious-inject-collagen-tapi-sik-ngakuk-madah-make-lip-balm-dibeli-kawan-dari-oversea (sapa? tatau??) or muka-terit-belukuk-asam-obvious-botox-tapi-sik-ngakuk-madah-aik-semayang-jer (sapa? tatau??). kak eton tetap goes eau naturel katanya, kelass kak eton kiter.

lihat bibirku, jemoeh kan. terima kasih tummitrim.

yerr puan-puan, jika mahu kesan yg lebih outstanding berwuduklah dgn air embun di daun keladi occcayy.

kau tok juak oon, ne tauk benar kata sidak, sik leh ko speku sidak gia, apa2 pun, ya hak sidak. neway, sungguh pun rambut kak eton blonde, jangan salah sangka, kak eton bukan make loreal, wella waima follow me, kak eton makey inei, mek beli kat indestrit jerr. tetap melerts kaler mahogany occayy,

apakah aku pande melelat cita cdak tok. neway. aok, pasal cerita ku gik tek. drama ku pun ari marek. nang bad day aku marek.

aku terngando pagi marek, aku actually mesti bgn awal sbb nak run experiment. kol 9 mesti dah ada kat lab, 845 bok ku bgn, bolehh sik! sengaut lah aku tek. mandik2 tek. bukak2 shower. matilahh. sejokkk. rupanya2 top up gas dah abis, matilah, aku mandik dlm sejokkk. ko nagga jantong ku degup2. rasa nak pisan ku lam shower.

dah kakya, pegi lab, molah kerja lab, ada sigek benda sik jadi. sak ati ku, machine ya pande rusak indah, dolok ok jak, terpaksa la ku ngulang balittt. bods. bencik ku. so kol 6 gia settle juak. so kakya aku pun sengaut lah nak gi gym. sampe2 gym, bukak2 changing room. OMG, urg pong-pong depan mata, aiiiih sentappp, cuit2 jak benda ya, sik ada niat ku nak nagga koh, jgn speku, ku mukak pintu, terus benda ya depan mata (mmm sik la besar ne nak omputeh pun koh, matilahhhh farah imagine). jaik alu sa nyawa ku.

abis ngegym, balit la k beskal, ngadap pc, mamam2. kakya aku setat carik wallet (matilah online shopping sik abis2, i hate you asos!). aihhh ne, pa sikda tukk, dlm kocek sikda, lam beg xda, loa xda, aihhh, chemmm ni tukk. alu riso ku mikir, ne nak molah kad bank gik, ic gik, student card gik. ehh bencik ku. kakya ku dpt kol.

"Hello Mr sarbini, at this point you maybe looking for your wallet. It is with us. you left it in the gym locker"

Alhamdulillah. nyaman kit nyawa ku. terus ku berkayoh balit ker gym.

rompuan gym: here you are Mr. Sarbini. Do take of your wallet next time

oon: Thank you very much. I nearly lost my mind looking for this. anyway darling, this is not a wallet. This is PRADA (perlu kah di mentioned)


rompuan gym: sik perlu rasa ku nak, coba iboh bongkak bah. ko ingat PRADA ko ya dpat embak ke akhirat??


oon: errkkk aoklah ustazah syarifah masyitah, mek bongkak tahap mas idayu jer, sik sampe tahap qarun santapan perut bumi itteww.


suk tergisin la ku balit tek. balit ke padang nemu gik segerombolan asuk, lemah nya nyawaku, ada pertandingan miss world asuk kah sitok. tang ramei indah sidak tok, terpaksalah ku gohet ngelak sidak. bukannya asuk tok tauk nak kenak lantak kah sik. cdak tuan2 nya tek molah bodo jak. sak ati ku.

kakya tek. tetiba bunyi...

boom boom boom.. i want you in my room... let spend the night together, together in my room

taukkoh, tayar beskal ku tiba2 pecah. dikit gik ku nak gugok. rupanya ku melantak kayu tajam. nang sikpat dibikik lagik. nang terus pecah terus. ehhh belukuk juak asuk ya. mundak betol jalan ku. sakkkk atiiiii.

balit rumah, alu ngempas dirik atas katil. nikam palak atas bantal. sak atiii. pa jak kejadian drama aritok. tpi lommmm, lomm abis. sik lamak kakya. aku nengar bunyi pelik2 bilit couple cina sebelah ku.

18 SX
(sila berhenti membaca jika anda masih belom mencapai umur 18 tahun)
(to cik sar n cik anah, jangan bimbang, anak mu masih kuat iman)

aaah aaah pek pek aaah aaah pek pek aaah aaah

sik ko sak ati.

Wassalam.

25 comments:

AmirFX said...

Bilit couple cina sebelah dirik ya berlubang sik? Ada sik dirik molah rakaman 3gp? haha....

LilyDkS said...

RM83,000 ya belom tentu dapat pake meli sigek rumah kos rendah .. mun di zon tengah tok la .. mun tambah sigek gik 0 .. baruk boleh dapat meli beberapa igek rumah kos rendah

kukumalu said...

aih... oon... terok lok! nengong org "beraktiviti" sebelah ya oh. tutup tinga ngan bantal eh ;p

WhiteTulip said...

yohh..antap antap..record kan tekk..dapat kita suma nangga..hahaha...

dah tukar tayar beskal tak tekk?

katakan tidak pada botox!! said...

yahhhhhhhhhhhh ya baruk hari ini dalam lipatan sejadah..eh..sejarah.

byk kali perkara berlaku dalam sehari.

ehh dh pegi gym?? bagus lah. (ehh kin terit jak lah pal sus ooo) HAHAHAHHAHAHAHAHA

ampun rollllllllll

katakan tidak pada botox!!! said...

nggu lok

aihhh pahal ter-pek-ah-pek-ahhhh? nama cina ya pe'ah kaaaaaa???

HAHAHAHAHAHAHAHA

pa polah ko rol? nengong k gelas?

hahahhahaha

[h]einsen said...

haha..dah la awal2 terdiat sausages, ada gik balit blt ya terdengar sausages..heheh..

n i e z a said...

ada ari nang camya ko. mun dah cgek benda jaik jadi, seari2 la nya camya. tp xpa, ada ari lak nang suma benda bagus jadi. harus diblog juak bila hari ya tiba. ;)

izza said...

hehehe... padah mak ktk kakar bnda cmtok kat blog...haaaaa... hndbag guess cgek lok... bkn gucci bkn prada.. guess jadi la....;p

Zen Eizan said...

hahaha ... drma cghita sedih ngn lucu ...

dayang.noraziah said...

to izza: alang2 mintak, mintak kasut jimmy choo sia...haahahaha

tedahnya. mun aku dah ku bukak lagu kowat2 smpei sik kedengaran suara2 itew.

CoKeLaT-RaWkZ said...

Whuahahahah..

Oon, maka nya juak mdh pagi2 sejok... haruslah cina ya molah projek, sejok bah Oon..hahhahaha..

Ms Tikot said...

Woh, bulu mata palsu ada disco dust indah. Yah... ada juak Zaiton Sameon...

dukunlintah plk said...

yahh.. harus ko balit sitok badan dah kekar.. part pong2 ngan part uhh ahhh ya sik pat lah nak nulong hahahaha.. tapi mesti ko ala2 suk ikit2 nak ekekeke..

kema said...

haiii...oon,nasib baik ktk kuat semangat.bayk dugaan ktk hr tok...bertawakallah

Rudy said...

hahaha...apek sebelah molah projex duhal..wahahahah..

mbak ilek2 jak pok..bad day pun bukan selalu..yang penting ko tetap ceria/gembira/happy etc bla bla...

oon said...

dear amir,

apa 3gp ya? kedak dslr juakkah?

dear lily,

yalah mek heran, konpiden jak kak pah yaa

dear kukumalu,

aihhh best bah ngr, bukan selalu heee

dear tulip,

aihh sik sanggup lok, lekak ya nagga muka nya duak pun, mek terus imagine haha

dear katakan,

harusskah palsus jak outstanding. bukan apa, sitok ku kuat makan aihh. nalah makan manok dagin jak, bingong ku.

dear heinsen,

eh lalu sik bernapsu nak makan sosej koh

dear nieze,

nyalah koh, benar kata dirik. sikpalah nasib sik la terok gilak

dear izza,

guess?? beg serikin jak bah. luar negara juak bah

dear zen,

yalah koh, ngenang dirik berdrama swasta

dear cokelat,

sak ati. dah la kita tok sorang2, nahan ati jak la aku

dear miss tikot,

diskodas kaler gold occayy

dear dukun,

aiihh, rindokkk kohh, sakit jiwa ku ngr bunyi ya, bukan apa, nahan ati bah, bila gikkah ku nak molah bunyi camya juak errkk

dear kema,

thanx, sikpalah kmk pasrah jakla

dear rudy,

aokk di, cam best jak bunyi koh, nasib sik ngajak aku threesome indah. larrikk.

AmirFX said...

3gp = format bideo.

izza said...

ktk xtauk apa 3gp????????? herannnnn....

renxo said...

mcm2 jak crita ktk ya.. mun kmk kah polah juak eksen2 bunyi mcm ya, sak sidak sebelah sik puas ati alu berlawan siapa bunyi kuat hehe...

kak eton tetap menjadi pujaan hati nak heheh

sigek gik, kedong 83,000 pat k meli umah kos rendah..

juan affandi said...

aih...
lamak mek si ktetak maca blog kitak tok koh...
hahahaha...
yet again nya menghiburkan...
bena kata ktk oon...
wajah kak eton juak the very the natural...
nak duak ekok atas ya hanya tuhan saja yg tahu kebenaran....
hahaha...

kuku.gadong said...

semperna lok. kamek juak jadi tukang mejinnn.. sik tauk gne nak mejin2. sikda preview!

18sx day kitak yaa oon

khairul onggon said...

Eboh lupak dirakam kakya engkah lam blog adegan ya oon.. hehehehe...

f.i.e.z.a said...

ngekek mek tetak maca n3 tok eh.gik la part muka kak eton tedah.cnei endak tak encarik pics nya ka.haha..
kelak blt ktk harus polah reunion eh.bila tak plg oo?2thn gik ka?

oon said...

dear renxo,

aku takut kuar sora mariah carey berma klk

dear juan,

kak eton tetap aging gracefully bukan

dear kuku gadong,

aihhh best bah, or cin, mok sik. matilah ku jd bapak ayam

dear onggon,

mati kita, ada kenak gam blog tuk

dear fieza,

itu sememangnya haruss, oon balit harus dsambut dgn bungga manggar red carpet acedemy award ok!