Thursday, 6 August 2009

legend

Assalamualaikum,

ne lah tuju dak onggon, dak audio. (mmm audio paham lah aku, aku mpun dah rindok nagga sus ari2 sikla ku berblog agik. matilahhhh). tetiba cdak tok ilang. kadang2 sorang2 berlagu atas stage sunyik, waima beyonce pun kadang2 rindu ngan kelly rowland ngan sapa nama nak sorang ya ooo.

aku nak molah superimpose juak, tp sik pande. kitak urg majine jakla. oon harusla sasha fierce! sus pal bes. errrk

bukan apa cdak tok, antara pioneer dlm blog kelakar swak tok, byk pengekot ndak. sbb dolok mostly blog org kakar omputeh ndak. pas kemunculan icon2, primadona onggon n audio muncullah artis2 baru. masakan adanya fasha sandha, julia ziegler, rozita ceh wan tanpa julia rais, ramona rahman waima bibiana layola.

anyway dah sidak sikda, kita sikpat maksa, sedangkan latifah omar, maria menado pun ahernya berundur inikan pula neng yatimah (kak pah ntah bila). anyway cdak duak ttp legend ok, oon?? oon ttp sik mok kalah, oon bukan setakat legend, dah sampei tahap myth persis mahsuri occayy!!

pa kah ku ngereco tok. motif sbenar ku nak cerita tok tek. aku adalah terbaca sigek blog baru. blog tok rasa nya antara blog yang mampu encuit crown oon, merampas micropon plk, matah stiletto ngegeh babe. aok, lawak koh, tergisin2 jak aku sorang2 ngadap pc tok. anyway here it is:


hope you ppl enjoy it too. n to you nang duey, mun dah pemos klk, jgn lupak mak bapak d kampong, adik beradik mintak tulong jgn sik d endah. jiran2 mintak tumpang pegi cekor, jgn sik dtumpang.

Wassalam.

12 comments:

SEN said...

kenak kau sik mention nama jeton semeon..?kecik ati jak lah urg tua ya..

Rudy said...

A New legend is born..

aoklah, dahla ku maca lam news minggu tok tek nya molah comeback...

AmirFX said...

ya menar.. sidak legend ya kadang aku pun heran juak lah.. mungkin ada masalah masing2 kali. bagi legend kedak kau ya oon, sik perlu bimbanglah sebab sus sinun seh kacak gik banding d sitok... yahhh... ampun... nway, harap ko lom berenti berblog... idea kau tang special ngekot citarasa ko mpun...

bukan sebarang stiletto said...

heh!!! kau dah nurun ilmu Wak Kempes kah? dah tekgin sus juak?? plk pun dah tekgin sus juak nektok. ya dah wajibulghunnah nikah dah ya rolll. mati kita abis sus orput sinun di separ kau lak :D

bukan sebarang stiletto said...

ehhh ada gik. menar kata Sen ya. sik patuuuuttt lupak ngan kak eton. bak kata rudy. urang nak molah comeback oiiiiiii. nak masok juara lagu gik. nak jadi pemos balit. matilahhhhhhhhhhhhh spesis kak pah. matilahhhhhhhhhh terus berusaha selagik idup. matilahhhhhhhhhhhhh usaha tangga kejayaan. erkkkkkkkk.

Big Momma said...

auk .... kmk dah jua ngabas blog si duey ya....

Mr Duey said...

Aduhhhh di kesempatan ini saya ingin mengucapkan kepada Mentor saya ...Oon dan Pak Dukun lintah yang banyak memberi inspirasi gemilang kepada I tok (terus kembang sayap Biktoria Secretku) dengan ucapan...lihat..lihatlah dunia (sampei menitiskan air mata sambil menge wave ala2 Ratu Dunia...tapi apa2 pun Oonn you tetap TERhebat,TerMantap,TerSiot dan apa2 Ter...(masa nyebut ya diriku melempok terduduk sambil tersujud depan PC masa naip ya..tanda hormat!

oon said...

dear sen,

aok ampun kak etonnn, tp sikpa bah, lamk tok dah nait gik namanya

dear rudy,

blom gik sampe tahap legend mr duey tok, tahap cerita siri penyiasatan remaja lok occayy. errk

onggon nak molah comeback. wow (tp ttp nyelin terus ngasah kuku)

dear amir,

yalah koh, nak nama kita tok masih maok gemilang koh, urg semua dah nak pegi suro oon masih ttp masih nak masang bulu mata pelsu

dear bukan sebarang stiletto (evado kah, larikkk)

ndak ku tauk ko jah, kemana jua ku pergi mala jak imajin sus. larikkk.

dear big momma,

yalah, meriah kan dunia blog kakar swak k

dear mr duey,

harus diingat, bukan mudahhh. bukan mudahh seseornag dapat difeature masok dlm post miaknamaoon. so peluang yang ada jgn disia2 kan, bakat yang ada dikongsi bersama. majulah sukan untuk negara.

tp ttp diingat, sungguh anda bersayap victoria secret ala burung merpati, oon ttp lebih, sayap burung cenderawasih!! larikkk

izza said...

best blog nya.. best dr ktk...hahahaha....ensem x nya???hahhahah

joynstar said...

OMG! OMG! OMG!

Oon the legend blogerina bersayap Victoria Secret kaler putih highlight pink sudi baca blog aku weh!!!!

Thank you Oon, kitak sik tauk betapa honoured nya kamek... Asa mauk molah sigek post khas featuring tribute ke kitak dan bloggerina yang berjaya meyakinkan kamek molah blog tahap kerepak cipan kalah silazerazwanali.

lalalalalala

Aok, silalah selalu ngabas belog kamek, memang akan ada tribute ke kitak.

Thanks again Oon, may you 'dimurahkan rezeki' to have enough fund to do winter shopping this year. Ya jak doa kamek ke kitak. Ahaks!

XoXo

oon said...

dear adek,

malasku ko nang iri dgn abang mu yg pemosss

dear joynstar,

hahahaha. telatah adik-adik zaman sekrang semangnya melucukan, ada sayao striking kaler pink segala! smemangnya etnik kreatif! hehe.

neway thanx nong, really appreciate it. teruskan berblogerina okesss

Mr Duey said...

dear Izza, awok nang Mr Duey ya ensem..sik cayak? well percayalah!

Onn..you tetap The Divas of The Bloggerina..bila kita org nak molah VH1 Divas Bloggerina One Night Only performance tek?