Tuesday, 20 October 2009

jatoh chienta

Assalamualaikum,

yeerrrr. chemni nak madah oo. ku rasa ku jatoh chientaa aihhh. matilah kenak amok urg kuching. errkk.

chemm tok. pada masa2 summer ya tek nak. byk lah anak2 ikan dr perancis dtg berambeh kat lab mek urg. sidak praktikal lah. dlm 3 bulan pia. the european is very much different than the britons. mostly sidak tok slim2, anglo-exotic, ehh kira muka2 keluar majalah lah. mun nagga urg laki sidak, sak ati ku. mata kaler2, idong cuit2, bencikku koh, kenak ku sik pia. alu low self esteem mek eh. bencik mek.

anyway aku pun ada juak anak ikan, namanya pauline. nya kira attach under aku lah. mmm nya tok besa2 jak la, sikla kach ne (ada indah nada kecewa). anyway nak ku cerita tok tek.

ada miak french sorang tok. tengah ku molah experiment. tetiba nya mukak pintu. mek terpana....

OMG ya ampun, kach nya ompuan tok lam ati ku. nang kachhh. ya jak dpt ku madah, nya sik tinggi, sik juak rendah, sedang2 saja. tp nak mukanya, PERFECT! chemni nak madah oo, nang kachh laaa. few women jak dapat molah ku sentap pia, aishwarya rai, shania twain n laetitia casta. n kurasa nya tok eurasian, french campor pilipin kah, thailand kali kah. nang kach. kakya nya kakar french lok. OMG nang sexy alu.

aku molah kerja lab, tang salu jak meratinya. kali nya perasan kali nak oo. sikdalah ku nak nackle kah apa. just aku terkasima jak bah. ada indah rompuan muka kacak kedak ya, flawless. dah kak pia, nya sopan santun gik ya, sik kedak sidak french lain. just so u know, sidak french tok mostly keras ati, a bit degil, kedak sik pauline ya, mun maok katanya, katanya juak, nasib aku tok diva, nya setakat dayang2 jer.

anyway balit cerita nya tek, sikdalah niat aku nak nackle. tauk ku dirik ku koh, so not in my league. anyway suka bah, nagga urg kach nak. semua urg suka nagga urg kach nak. yerrr. kakya ngegeh lah ku coba mukak conversation tek

oon: hello, how are you? you're new here?

miak ya: yes i am, im estella from france

oon: oo nice name, im shahrul, call me sasha fierce. opps.


estella: nice to know you


oon: by the way, can i ask you something?

estella: sure, go ahead


oon: are you mix? asian perhaps?


estella: yes, its my grandmonther, she's originally from Malaysia


oon: omg omg omg, really? im from Malaysia!

estella: really, that's cool. but she passed away already, may grandfather work as an army long time ago in Malaysia. but i never been there. really wishes to.


oon: yes, you should, who knows, we may be related (matilah. terus ngakuk petunggai nak, dah sama kach bah, chemmm ni lahhh)


oon: bla bla bla... Malaysia truly asia... bla bla bla... Kuching truly paris... bla bla bla... Hopoh... indestrit, satok, kpg no 3... bla bla bla...

yahhh ya ujong nya tek, sik ku sangka, mok urg kpg sebandi kali nak oo. vangga juak lah aku koh. rindok lah aku. lekak pia rajinlah aku chit-chat ngannya. aku terus ada feeling2 sinar2 harapan. terusla aku imagine ngembak nya balit kuching, ngembak depan cik sar cik anah, imagine mek duak tas jinjang pelamin, nya make vera wang, aku make tom ford, imagine mek duak honeymoon, imagine mek duak ngembak anak, 2 laki, 2 ompuan. kacak la anak mek duak ooo. sorang mata biru, sorang mata ijo, sorang gigi tebik, sorang luguk tyra banks. aihhhh mah nyawa ku koh.

tapi nak. rupa2nya pauline madah nya dah engaged dah. terusla aku pose2 fauziah latiff. berlagu teratai layu di tasik madu katanya. yalah what do you aspect, urg kacak nak. haruslah dah dsunting org nak. ada ati aku tek. ptuihh. mok bf nya dak jude law, orlando bloom indah kali nak oo.

esok nya dah nak balit dah. sikpalah, ada juak kenangan bersama estella. berkwan biar seribu, berkasih biar satuu. sapaaa kasehnyaaa??? tatau. anyway klk mun aku gi paris ada lah tempat k berambeh. berkawan harusla ada motiff occayyy.

anyway nektok ku dah da chienta baru. i think i fall for cheryl cole now. kiyutt nya tokkkk.

Wassalam.

14 comments:

izzatul nabila said...

ktk xda begamba ngn nya ka?? mun ada kmk mok diat klk ah... kesian anak ktk daie lugukk owhh.. ooo tedah anak buah kmk...;p

youknowwho said...

berapa dah umor ko oon?.. dah setat datang kenjar lah ya retinya.. (lamak tok ko kenjar nok beresep ajak nak, hehe).. x lamak lah lagik ya.. bwahaha.. nei gambar??

aya_snooter said...

hahahah...
oon: bla bla bla... Malaysia truly asia... bla bla bla... Kuching truly paris... bla bla bla... Hopoh... indestrit, satok, kpg no 3... bla bla bla...

doehhh...aok eh! ney gamba? mok juak nangga kekackkan estella tek..

cicayanki said...
This comment has been removed by the author.
cicayanki said...

hooohooooo

your summer crush ek shah?
i wanna see estella, pls pls :D

Rudy said...

aok..mu ku nanga estellea tek..hehehe..

Faizal n Fashitah said...

Olertedah lok.. sikpa Oon.. sikda jereki la ko ya. Sikpa,... Farah gik ada rah sinun.. ko sunting jak nya ehehe XD

Ms Tikot said...

Aih... knk x ambik gambar ngan si Estella tek, mun x... dpt juak nanggar mukanya.

KHaiRuL aNTaSHa said...

wahhh...jatuh chenta goleng2 dah ktk..sik hall...neytauk ada jodoh ktk ngan nya..jadi laki no.2 nya..errkkkk :p

wellyouknowhojuakhahaha said...

matilahhhhhhhh chenta beraleh arah. matilahhhhhhhhhhhhh ngamok urang kuching. erkkkkkkk.

ehhh kakya tek, boh ko lupak nguntin bulu mata anak koh masa baruk telus. kakya, cucok-cucok kan tangkei sireh. at least ada lesong pipit, bulu mata lentit, mata biru engkodok oren gadong. ada juak pakei napok daie luguk gigi tebik. matilahhhhhhh

CoKeLaT-RaWkZ said...

mun tauk jumpa org kach amikla gambar, share2 la situk hahahaha...

Titil said...

Tup-tup eh, si Estella ya tek jodoh kitak. Ne taukk.

f.loren said...

wah ne diat nya lok. gambar kan oiii mok diatt diskripsen kan main jakk nang ratu kah nya? chantekk kahhhhhh...??? hehhh..

pa ta pesalpesitah ya mala nak nyuak kamek ngn kitak maka ta duak adik beradik divaaa choiiiiyy sumbang mahramm!!!

org kch ngenang2 ktk. brapa org ndak kah skendel d kch di tinggal ktk ya..

oon said...

dear uolls,

sik sempat bergamba ngannya, dah terbang ke france dah huhuhu. mek frusttt huhu.

parah, sumbang mahram sumpahan dewi erkkk.