Thursday, 15 October 2009

sabar ki, sabar

Assalamualaikum,

entri tok ada unsur2 sabotaj. larikkkk.

ku mukak lah facebook tek nak. nagga lah gamba2 sidak opis lamak berdiner segala. kakya terus ku tetiba rasa nak munoh dirik.


yaahhh rusak dah pak dukun lamak ku niggal nya lok. ki, kenak ko pia ki, aku tauk aku sikda, sik perlu kau lalu nak nait stage alu terus pose twiggy pia. matilahhh pech lub antapp.

Wassalam.

13 comments:

Faizal n Fashitah said...

Kantoi pak dukun.. pose twiggy wakakakakaka!!~

Kunduran said...

yoh rol...patut nya 2 Kak Egeh sampey tahap berugut indah sak gambar dinner jgn dipost, padu tok nya tek pose "cicak-berbatik-tiara-jacquelina-ngelekap-di-dinding". terbebek pia ajak ku nanggar. harus pose twiggy tok kuar Mangga bulan depan...

farid said...

Wehhh lom kup lentik yaaa...

*pisan*

.

KHaiRuL aNTaSHa said...

hahaha..duhal..haha..yalah PLK kdak cicak tek..hahaha

f.i.e.z.a said...

adohh lucu.
nei pic lain nei?mun ada gik engkah aa.ada org ya mok ndiat.eh larikkkkkkkkkkk

Big Momma said...

ya rupa pak dukun tek..ha ha ha

oon, bila mek nanggar gambar profile baru kitak, kak ya maca entry kitak... sik connect jak rasanya. masih juak si diva yang berambut panjang ittew di prefer ku...hihihi

eMBuN_mALaM said...

heheeeeeeeeee... muahahaa... nang sabotaj... bgs2...

SEN said...

tedah nya aih..nya kekurangan kaseh sayang ya la jadi pya..

Rudy said...

hahahhahhahah

hahahhahahahahha

oh Jaki Tarabas Dukun PLK apa ke jadah ini semua...

larikkk..

John Harding said...

alamak..!

wo!! said...

O.T.K!!!

(aku berkecuali dalam ini pelem)

ki, bukan salah aku kiiii. ku sik bertanggongjawab dalam ini pelem.

asma said...

hantapp sabotaj!! ki, mun aku jadi kau..aku akan meradang sikmok angkat kol hehe

oon said...

dear faizal n fasitah,

hehehe rasa atinya mok glem juak bah

dear kunduran,

aku tek siuk tauk duhal nya duak ugut2 pasal tok. hehehe.

dear farid,

hehe urg baruk nak menceburi bidang tok bah

dear fieza,

yerrrr sikpat byk2, klk ada urg sik tahan klk hee

dear mama,

jgn bimbang, diva masih rambut curl2 manja ekor itit errkk

dear embun,

hehehe, kmk sik puas ati nya dah kin gelm dr mek nektok

dear sen,

yalhh koh sen hahaha

dear rudy,

ku pun sik paham di

dear john,

tau takperrrr. erkkk

dear wo,

malaskuuu, kitak urg sabotaj aku diam jak aku, tok aku sabotaj zaki, semua alu nganok aku, semua sik ngakuk. mek pun ada hati, mek pun ada perasaan. mek kecik ati (tetiba)

dear kak sema,

malaskuuuu. nang batu apiii. jaki sik kecik ati la, mek dah ym nya madah, nya ok2 jer.