Saturday, 30 July 2011

dah nak posa dah kita tek oo?

Assalamualaikum,

oo buah hati, esok dah posa kita oooo. aihh jaik ati ku ngenang dirik ku mpun. dah masok kali ke empat aku posa n probably raya juak d perantauan. ne tek madah taun ya tek last!!! lagik juakkk sitok!! mencik ku, kompiden jak tek taun ya tek ku madah dah nak abis2. sik abis2 punnn. mencik aihhhh. date viva pun belom ada koh.

mmm dahlah malas ku nak ngerepak dolok. dah kita tek nak posa oo. so xda lain koh dapat nak ku padah, aku nak mintak maap lah. semua2 kitak urang. kosong-kosong k. harap Ramadhan kali tok akan jadi lebih baik dari tahun2 sebelumnya. posa tok kmk urang serumah berusaha coba untok molah berjemaah tarawih sama2 klk. oon coba lah nak belaja ngimam, sik lah pande. sama2 belaja, cobalah nak ngapal wirid doa tarawih klk, (preparation k jadi laki urang, bapak urang, berkeluarga dikpunn bahh, aihhh. bilaaa??? sampe juak . dah la!! ku down agik).

so apa lagik udah2 gik mukak internet tok. tutup pc too, tutup fb, gi suro nun!

Wassalam.

p/s: on a more serious note, nang beraei bena aku nak posa d Malaysia koh…

11 comments:

ajjahjenal said...

slamat berpuasa =) boh sedih2 ktk sia ah..hehe

saytunt yang fabulous said...

slamat berpuasa

princess ayu said...

kmk orang sungke nyaman2 di sarawak tokk..kitak ada??? heheh ;P

AmirFX said...

Olaterdah... Kat sitok dah ada sidak jual manok panggang ngn aek tebu.. haha.. Nway, selamat berpuasa.. Jangan lupak sahur..

[tErOmPaH bIrU] said...

mintak maap juak kmk ngan ktk Oon.. selamat berposa :D

dukunlintahplk said...

juh balit ctok agik.. molah seperaess :p

Aefa Aerisya said...

slmt berpuasa ohh :)

Mrs. Honey said...

Selamat berpuasa...

joynstar said...

Sabar jak bang... ada hikmah kitak sia... lak pulang mesia agik juak kitak ngenang posa rah kota LONDON tek post loba kan? mark my word, enjoy while you can. wah... rindu memoret sitok. selamat berposa!

ajjahjenal said...

btw bro.,,,bingung juak ati ktk di uk sia..beramok eh..:( hati2 aa

zulkiplyjoharis said...

selamat berposa onn....