Tuesday, 1 July 2008

ada gik cita tok

Assalamualaikum,

ada gik cita tok oo. cita liwat anwar segala. apa ko ingat narnia cronicle boleh ada sequel bagai. its like 10 years ago. 1998. aku gik form 5. gik muda remaja, gik bergetah masa ya hahaha. u no wat masa ya la ku bok tauk apa reti perkataan liwat. sbelum ya ku nyk mak bapak, cdak sik mok madah. dah ku tauk dari news tek, aku ala terpana. nang ada kah urg laki suka ngan urg laki. nang sik paham ku masa ya koh. naive alu. k berbalik ngan cita anwar tek. sbb ku nagga banyak urg post blog pasal cita anwar, ku sik mok kalah ku mok juak.

actually ku bok tauk malam tadik. byk dak news utube ku tangga ku. miak yang accuse ya namanya saiful bakhri ka apa. drop out from univ. ya ku dgr la. pasal ya ku sik lalek la. sigek jak ku heran. mun benar la nya meliwat. kenak la miak ya sik lepas dirik masa diliwat oo. nya urg laki, biak gik, 23 thn, sik pat juakkah nya nulak anwar kan. unless nya nang maok juak. speku oo. ku sik brani madah pa la. tp yalah. logik bah. munnya rompuan, boleh lah madah drogol kah apa kan nak.

yalah kita tok sik tauk juak. ALLAH jak tauk. mun benar anwar camya, nang sik layak la nya jadi pm kah apa. tpi ya sik mustahil. looks can be really deceiving. sbb i seen so many. everyone have their own dark secret. aku pun ada, to ku share ngan kitak urg lah dark secret aku. dark secret aku nak mmm aku tok sebenarnya anak ikan gisele bundchen. larikkkk.

tapi mun bulak, nang keji lah accuser ya, sanggupnya nya nyual maruah nya gia. n urg nak plan ya munnnya sik bertaubat, sik selamat la dunia akhirat kan.

kita tok rama2 berterbang riang ria jak. dengar jakla. sik perlu cyak sapa2. mana katanya lah sia. bagus ku berkaraoke lagu ayati tasrib. khazanah dari melaya.

Wassalam

4 comments:

doff said...

yahhh ya ku madah..ada juak ku molah post tok dlm blog ku..tang x logik nak? maksud aku..mun tanpa rela..mesti ko mempertahankan dirik..mesti bertumbok2 lebam whatsoeva nak? tok sikda lebam..lebam kat lub job jak kali..erkkk



PelangiHitam
said...

mun mok tauk pasal UPMKB gik click tok

dukunlintah plk said...

perenggan pertama ayat baris ke 6 & 7 ya sangatlah..... (no komen)!!!!

wakakakakaka

Shahrul said...

well dengg itu dulu, sekarang mona lebih advance.. larikkkk