Sunday, 31 May 2009

selamat gawai

Assalamualaikum,

oooo haahh. yahhh terimalahhh bukak2 terus kak ani menjelma!

sori adik2 kakak. oon lamak sik ngerepak. klah ku susei sikit k. jap jak, sikpat lamak tok. kan apa, harus kitak org bercucuran air mata nagga keadaan oon nektok, rambut unsa-ansei, kulit bertekang penoh noda, taik idong menempek, kuku penuh taik kuku. (matilah memelihara kandang ngot2 katanya).

sungguhpun oon meher tetap persis zac efron katanyaaaa

aokkoh sik terurus idup ku nektok. bilit aku dah 3 minggu sik berkemas, dah bau ketiak dah (sila imajin ketiak putih akibat makei podar holiday on ice). lamak dah ku sik bersesah, loa bip pun dah tumbuh taik lalat manja. yahhh sak ati aku tok, sik abis2 jak report ku. sakit dah belakang ku ngadap pc. bila gik nak abisss tokkk. (ne ndak sik abis na alah berenti nagga grey's anatomy. aihhhh penting bah, ku nagga grey's anatomy aku ala2 feeling lam cita ya, kenak anok, kenak keji, penuh emo, tp ttp hebat dlm pembedahan ok, yes, i do think i look like karev, chemm ni tukk) yahhh diat koh sik btol dah aku tok, apa jak ku cerita. sebelum aku cerita pasal aku kenak kepong tupei, aok tupei, not hanjeng this time. bagus ku berenti.

seblom ya, aku nak ngucap selamat gawai ngan semua kwn2 yg nyambut gawai lah. mama belian, cokelat rawkz. mm sapa gik oo. semua2 lah. haruslah semua feeling2 kumang gawai occayyy.

Wassalam.

teruslah mama belian n cokelat rawk berebut watak mok jadi jessica alba nakkk. hik hik.

11 comments:

kiki said...

Jom Ngabang... ha ha...

f.i.e.z.a said...

nang ensem walaupun meher!yerseh zac efron.kmk x sabar ngga cita 17 again ya.wuuuuhhuuuuuuu..

izza said...

reply msg kmk kat fb gk owhhhhh... kmk xda kdt mok msg ktk... boh pdh mak pasal msg kmk ya... reply cepat.... ya jak.

p/s: knk kepong tupei??? nang ada tupei ya... kali nya pk rmbt ktk tupei kali nak..nya mok mengawan kali..hahahaah

zulkplyjoharis said...

salam,
ya rabbi ampei juak sibuk ya sempei dan kerja lain di polah pok..
Relax bah polah kerja sik boh berebut lak.

Rudy said...

matilah jessica alba indah debah ya..heheheh...sikpat ku mejin dak UK pandei celeb gawai indah..

MAMI_FARIS..... said...

loa bip.... hahahahah

kumang gawai 1974 ahaksss said...

yahhhhh baruk nak addicted dengan greys???? lambatttt cita kau rol. matilahhhh Karev. hahahaha. apa-apa hal, Yang ya aku oiiiii. hahaha.

ya baruk mampah mun dah loa bip pun dah tumboh tayik lalat. patut juak kenak kepong tupei. haha.

Big Momma said...

terimakasih cik oon.....

kamek duak cokelat rawk kelak jadi jessica alba versi 'gendut' he he he..

oon said...

dear kiki,

jgn sik, rindu manok pansohh

dear fiaza,

boh jak dpuji gilak nong

dear rudy,

yahhh pa ko pikir

dear mami,

aihhh rindokkk lokk

dear kumang,

yalah report ko tok sik abis, naalah berenti nagga greys. ada sigek episod ya ku nangis, bolehhhh

dear momma,

sama, hope u njoy ur gawai!

[h]einsen said...

ku mok mengucapkan selamat hari gawai kepada jessica alba hehe..
lepak2 situk lok heheh..

CoKeLaT-RaWkZ said...

huwahhhhh patut ku meransak makan kolok mi tek.. ada urang nyeruk nama ku dewi gunong , gunong hapa lupak ku register riya...

wahahhaha... mun aku ngan mama belian makei kain pua kumbu ya mauk 8 kali belit takut tebukak hahahaha..