Friday, 5 June 2009

bujat

Assalamualaikum,

tulah bena! yahhh terus ngerecorina nak. aiiii bencik ku grey's anatomy tok. perlu kah aku bertangisan besar panjang tgh malam tok kahhh. sak ati ku. ku sik mok izzie mati, ku sik mok, aiih ku sik mok aiih, ku sik mok o'malley mati juak, aiih ku sik mok. aiihhh bencik ku cita tok koh, nang main emosi aku jak. aku dah janji dolok, lekak season 4 aku sik mok nagga gik, kepak nyawa emosi ku. kakya tak kenja juak setat nagga agik, 3 hari jak, abis sigek season 5. bolehhhh. sak jak kerja menimbun. bukan apa bah, nang berjajak aik mata jak ku nagga cita tok (tp sik pat mlwn cita jepun seliter aik mata duyung, yahhhh setiap 10 min aku ngansa, perlukahhhh). dah aku tek salu relate ngan idup aku. sungguh pun xda kaitan langsong, tp maok juak bahhhh. bukan apa, dah ku nagga cita ya, aku teringat keluarga di kampong no 3. aiii perlu kah aku cerita lanjut. berkaca2 gik mata ku tukkkkk. bukan apa. aku tok jaoh, laamak gik sitok, sakit angat sidak ya, aiiihhh nauzubilllah. arap sidak sihat sejahtera jak lah ooooo. eehh udahh ehh boh masok cita tokk.

anyway, aku tek bukan nak cita pasal sedih-sedihrina tok, aku nak cita pasal or put kenj. ehhh sak nya ati ku tadik. ku madah sigek tip la, esp kita asian tok la, esp lah asian irrestable kedak kita tok nak, very noticable, obvious fabulos nak, yes you n you n you n you're gonna love me. erkkk k dah2. aok sak ati ku sidak omputeh bujat angkat bujang tok koh. umor 15-16 gia. sigek ku sik paham perangei sidak. sidak suka negor urg ntah papa, klaka ntah papa sik dipaham. tip aku tek, mun pande ktk urg kat negeri onputeh la klk nak, mun nagga tang miak omputeh, laki lah esp, berkumpul, tepi jalan kah, tepi tembok kah, sine2lah, jangan2 jak diagak dekat. mun boleh pakey jalan lain. esp ompuan, mok bait2. omputeh tok ada nak bait2 bait la, ada nak pelik, pelik gik dari kita.

miak nak angakt bujang tok, nag suka nyakat urg berjalan, sungguh pun ko diam. lagik ko diam, lagik ya nya suka ngaco, sik paham ku. bujat pa jak la. ya lah ku muji sigek miak lepak kat medan pelita segala, sungguh rupa meherina, kulit belau, rantai durik2, yahhh gothic emo katanya, tp sidak sikda juak la nak nagco urg, nangga urg tua, diam jak sidak. sidak tek berolah kedikpun jak, sukatilah nak. tp cdak orput tok, pa nama jak olah.

aku dah cita ngan tak org bapa kali dah aku nemu olah bujat. aku sik atuk, adakah aku ajak kenak, or cdak asian lain kenak juak. aku tauk la im irressitable nak, tp sedar sukor sabar aku tauk sapa dirik ku koh, sik sampe tahap brad pitt, tahap orlando bloom jerr. k enough. neway ritok tek. aku nak balit la rumah. mun nak pegi rumah aku kenak lalu padang la, dah ku cita , crita tok, apdang penuh anjing-anjingrina ya eh. so aku tgh nait beskal, nak masok padang la tek nak. dari jaoh ku nagga miak or put, cdak merokok ada dlm 7 org gia. OMG rasa ati ku, kompom aku kenak pak kaktok, leh sik takut kenak pak miak 15 thn huhuhu. terus berlagu.. aku insan yg lemah, hanya mampu menyerahhhhh. errkk. n so aku diam2 jak jalan, tunduk wasatiah gtu.

miak or put 1: please come in (mukak pagar, actually nak masok padang ya kenak masok pagar)

oon: oo thank you (nebes2 manja rasa urg dara kpg no 3, makey tudung kain batik jeman 60 an, kenak kaco urg bujang kpg panglima seman la tekkk. erkkk)

miak or put 2: hi mate! do you have a smoke?

oon: sorry no i dont

miak or put 2: please give me some

oon: no i dont smoke

miak or put 3: do you stole that bike? its look like u stole it!

oon: (aku tek alu diam, ntah apa2 jak miak tok, jalan jak aku malas nak jawab)

miak or put 1: dont disturb him

miak or put 4, 5, 6 sapa lagikla: yeahh, lets go, live him alone

yahh pelik nak, sik paham ku daktok, sikda kerja lain kah, sik boleh kah nagga urg diam berjalan. sak ati aku. tok dah beberapa kali dah ku kenak kaco gtok, ku rasa dah 6 kali lamak ku sitok, kat supermarket, masa ku joging, masa kat town. sik ku rajin, aku takut kelak aku dtg moha klua ilmu kunto urg niggal Haji Duet gik nakkkk, yaahhhh, jangan pandang ku sebelah mata ujar kak nita. pernah sekali ya, ada sorang miak tok, tetiba ngagak aku, mula2 bait:

miak or put: can i have your smoke?

oon: sorry i dont smoke

miak or put: i want smoke! give me!

oon: sorry i dont have

miak or put: give me! give me! give me!

oon: duehhhhh apa ko ingat ko azean irdawati meronta2 menghentak kaki! lihatlah dunia segala! sudehhhhh (dialog ini hanya bermain dlm khayalan aku, sila abaikan)

dahnya maksa2 ku gia, haruslah aku angkat kaki persis sheeda, terus aku berekot, mati aku tang ada aku dicacak nya. pelik2 nak cdak tok, mostly cdak yg olah pelik2 tok cdak yg berpeleseran, homeless, unemployed, boring cdak xda molah apa kali nak, herann ku.

so yajak cita ku, bait2 jakla, sapa2 jakla nak dtg uk tok, ya jak pesan ku.

Wassalam.

12 comments:

farahhhhhahaha said...

aih eh. terok juak di sia tek o. di london tok jarang juak rasa nya. nok ngaco2 gia salu miak nak mabok2 eksen ngajak bepelok hi maaaayyyteee kata dirik nya. tapi tangan nyelok poket.. egham tok nang sekda nemiak mengambor pia. ninek jer ader..

semua renah2 jak, mun dekat staines ya ngambor nok ala2 rempuan makey kasut, sloar seket kaler floresen sak ati ku nangga.

jangan jalan sorang sorang bawak lah temannn whaha

CoKeLaT-RaWkZ said...

huh, boh susah haati oon.. ko bekentut jak sia kompom leput or put kenj ya hahahaha...

izza said...

blh x??? lepas ktk mdh nk ngeluar ilmu kunto tek... last2 ktk lari????? nang ktk la....

Kamil L said...

bomoh kali sidak ya..baruk eh tauk..haha....

juri_hakim said...

yg penting ktk berekot hahahhahahaha

Kamil L said...

Jangan molah rekod jak kan JK :p

Rudy said...

mun ada rokok apong, nya ngisap runtoh dada..hahahah....pelik2 jak olah miak orang putih sinun...kali nanga kau gorgeus gilak kali nak? hehee

f.i.e.z.a said...

entry ktk eh kompom ada nama dak sheeda, anita indah oo.tergisin2 jak mek d opis tok maca blog.hehe.
lenkali mun cdak nego jwb jak "muka ko diat!!"

heheh..

oon said...

dear farah,

kmk sak ati juak nagga miak nak makey florescent segala ya koh

dear cokelat,

masalhnya kentu mek wangi chemmniiii

dear adik,

lomm nya nagga ku ngeluar power sailormoon ku

dear kamil,

aok yalah, baruk nya tauk urg btulu tok nak hehe

dear jk,

sila fahami penggunaan ayat k

dear rudy,

mungkin jugak aku gorjes, ohhh apakn daya diriku,

dear fieza,

tedah cdak bah, sapa juak nak ngingat cdak nakk, rasa ati cdak nak pemos balit koh hehe

christina yang said...

yalah ku malas nk nangga grey's gik rol. nak alah ngansa. aku dah sik ngekot agik dh cita ya. nangga sampei setengah season 4 jak. nei gik ku boring dgn sidak intern baru ya.

eh antap juak dak or-put mpunok oo. ingga nyawa ku. nasib ko xda apa2 tek.

oon said...

dear cristina,

aihhh harus tangga aihhhh, ku rasa season 5 tok, best season ever, byk urg mati, aihhhh chemni tuk, 2-3 ari dah emo ku sik betol time cita ya

christina yang said...

aih pahal byk urg mati? pahal izi? nyuroh ku alu stop nangga cita ya ria nak. dah la intern baru boring. nei gik ku saq ati joj dgn izi indah! nei gik mer dgn dreamy off indah! nei gik ku bingong daknya bertukar-tukar molah sex sama dirik tang berpusin-pusin urg ya ajak. si lexie dgn si karev indah. si ex-wife joj melessy dgn doktor jantong ya gik. ehhhhh sakit nyawa!!