Monday, 1 December 2008

i am...

Assalamualaikum,

dah nak turun stage dah ku tek, ku rasa dah habis zaman kegemilangan ku, tp nak...

aku tek search nama ku kat google, saja jak sikda papa polah, cek cek tek nak. wow! aku sememangnya glem! rupa2 nya profile aku telah terpilih untuk masok dlm website uni, mewakili Malaysia gtuu. aihhh sik sangka ku, ada muka ku juak! harus kitak urg klik sitok and sitok, aihhh chemm ni tukkk. sik jadi jak ku turun, nait agik stage! *tolak-tolak pengacara majlis, rampas mikrofon*

umpama beyonce kembali dgn album barunya, i am... sasha fierce, begitulah aku, i am... oon loba. terimalahhh. the show must go on! klep2!

Wassalam.

15 comments:

AcHiKa said...

wahh~~~gemer eh~~boh jak ktk tuwun tahta~~ne tek diva~~ne leh tuwun loks~~

asma said...

boleh sik deng..mek google nama ktk tek, nang benar ktk pemos deng..sampe ktk study leave upm pun ada keluar juak..:) bangga mek dgn ktk eh..sik lamak gik masuk malaysia tatler ko nakk??berdiri sebelah camelia..haha(p/s:sik boleh komen inggar,hanya boleh komen best2..:P)

farah.marzuki said...

aih ehhh glemerr. pemoss alu sik jadi merik kamek crown lah????! hahahahha tuc tung aiii . lo khuiii naa jak lah kamekkkk

khairul onggon said...

Wow.. glams nya ktk ya oon.. kipidap oon.. kelak ku rampas mikopon ya.. larikkkkkk..

penin-palak-cium-bau-gam said...

currrrlessssssssss ko nyeh..

Ma..ku rasa mesti camelia rasa tergugat masa tok..

haha

dayangkhaty said...

wah! ng glemlahh..hehe...

btw,boh lah turun2 stage indah... rindok ati mek maca blog kitak tokk....dpt menceriakan hari2 kmk..hehe...

dayang said...

siapa kah ittew dayangkhaty..terkesima aku ada urg lain makei nick dayang.. hi there

sarol, untong kau google nama nang kuar nama kau.. coba ko google nama aku lok..pandei kuar nama nandong indah..aku sik glemer mcm kau..HARUS ku nuntut ilmu dgn kau..haha

update: dayang pojiah dah nikah =)

serena celia said...

aiee alu kenak rampas mic. hahaha.

izza said...

yerrrdeh.... mbak kmk g cnun gk.. huhuhu..

aOne said...

ku ng tauk ko diva dr dolok oon.. eboh jak ko bsara.. biar ko jak nganti zeton sameon.. wakakka..

Rudy said...

wow..aku terpana dan terkasima..sesungguhnya aura divamu itu telah menarik jutaan laman web di google..ekekek..siyesly, the show must go on...

we want oon, we want oon!

oon said...

dear achika,

aoklah dengg, masih kmk bertakhta sitok okk

dear asma,

sapa camelia?? sik kenal, sik kenal, malaysian tatler?? euuu. i hanya work with vogue, harper's bazaar, esquire n GQ ok!

dear farah,

sik jadi jak merik crown dolok, ktk make crown beli kat indestrit jak dolok k hehe

dear onggon,

hamboiii, alu nak merampas mic hahaha. sikpa2 oleh kerna nama ko mula o juak, so masanya akan sampei aku merik mic ngan kau hehehe

dear penin palak,

harusslahhhh. sekali gik. sapaa cameliiaa??

dear dayang cathy,

aoklah sik jadi turun. stay ceria k, jgn sedey2. take k ktk!

dear dayang sama kelas 5d,

yahhh pakata ko jadi dayang istana ngipas aku, glemm ko klk hehehe.

tahniah ngan dayang posh spice!

dear serena,

harusss d rampas balit k!

dear aone,

sapa zeton sameon???? sik kenal-sik kenal.

dear rudy,

wah wah, chemmm ni tukkkkk. malu i tawwww kah kah kah

dayangkhaty said...

hehe...kmk tok nama jak dayang,tapi bukan keturunan..huhu..

hi,dayang...=)

take k too,oon...(=^.^=)

changkir said...

besh ehh.. pat juak ko masok website omputeh.. heheh.. gambar2 kat sia mcm pernah ku tanggar jak.. tp yang best ko pun entry ya, nang lah very the Oon.. pat ku magine intonasi kau masa ko kenak wawancara nak..

aku tok setakat masok lam majalah skolah jak lahh hehehe...

neway. congrats.. n Camelia maksud asma ya, Camilla Parker Bowles.. hehe...

dukunlintah plk said...

aihh ngegeh..