Thursday, 19 March 2009

the arrivals

Assalamualaikum,

mun ktk org free coba ktk org bukak youtube, search the arrivals. series pasal dajjal, antichrist, freemasons, satanism, kabbalah, yahudi, kristian, islam, imam mahdi cam2 la. ada 51 episodes in total, haruss tangga semua bok make sense. truly awakening. ada series nya sikda sbb kenak taken out dr urtube, tp keep on searching, kitak org akan jumpa juak, aku bok abis nagga 51 episodes. klik sitok k.

tangga jak, without prejudice k. sik kira islam, kristian, yahudi etc kt tetap believe there is GOD nak. so, series tok byk explain k kuat faith kita.

Wassalam (sambil pose-pose melipat sejadah).

14 comments:

nei lah gaya said...

penah ku nangga kat utube rol. tp dh nya byk gilak kakya ada yg xda, alu stop ku. nyambong gik cita korea erkkkk

MAMI_FARIS..... said...

ada juak mek dgr koh.. tp yalah nk mukak nya very d malas. cuma kinek tok kmk nak study ttg agama kabbalah.. tang pelik jak bunyi nya. ya pun kmk br tauk bila c madonna jd follower agama ya..... so for those yg tauk ttg kabbalah tok share2 juak k. k nambah knowledge jak bah... tidak ada udang d sebalik mee maggi kari...

dukunlintah plk said...

bait2 ko nanggar benda2 kedak ya.. jangan pandei terpengaruh indah udah lah.. coba ko save lam cd kakya kirum ngan aku nak..

Audio said...

Uikk?... Kabbalah ya bukan religion la Mami_Faris eh. Some madah ilmu sihir yang di amal oleh yahudi semenjak zaman mensia marek gik. But what I believe la, Kabbalah tok macam a way of thinking yang sometimes memerlukan mentality yang amat tinggi untuk mencipta sesuatu idea yang diluar pemikiran manusia masakini. That's why buku Kabbalah tok di anggap sacred oleh urang yahudi. Becoz kerna buku tok la, urang yahudi jadi pintar over-over.

khairul onggon said...

aiyi... kelak ku carik juak oon.. makasih share...

khairul onggon said...
This comment has been removed by the author.
aya_snooter said...

Wassalam (sambil pose-pose melipat sejadah) <--- ahahha..berkesan!

farah.loren said...

ahah pose2 jak kahh?haha. kabalah ya ritual ektibiti sidak nya nak? ntah lerr

MakModen said...

mencikkk.. pose pose lipat sejadah indah.. heheh...

CoKeLaT-RaWkZ said...

Oon.. mmm.. susah nak mdah.. walaupun kita cuma nangga jak pia pia jak kata kita.. sedikit sebanyak terpengaruh juak bah kita, meninggalkan kesan lagi, so disturbing to see. Tapi anggapla ya ujian bagi kita semua hehehehe.. sapa kuat iman sapa nisik.

oon said...
This comment has been removed by the author.
oon said...

dear all,

video tok xda kaitan ngan merusak aqidah kita, dipolah oleh muslim utk tatapan semua, sikda disturbing, sikda nak terpengaruh, nya cerita madah kekejian kabalah, satanism semua ya. kitak org tangga lok bok tauk, mmg uplifting.

Wassalam (sambil pose2 membilang butir2 tasbih)

CoKeLaT-RaWkZ said...

..cis mencik nar ku mesti ada pose pose mlipat sejadahlah, membilang butir tasbih lah.. tingat ku cita Sutun 2.

"Ya Allahh Nokksss... tak sangka Mak boleh cakap camtu... **nerais"...

ahhaahahahha.. I loooiikkeee

serena celia said...

yes suma org mesti tangga!
its about how jewish plan utk nyuroh kita semua tok anyut ngan dunia so that they can rule the world.
well, in fact rothschild family, who's behind all of these is the richest in the world which worth about half of world's total wealth.
sidak tok sikkan puas selagik org lain sik tundok dgn sidak.