Wednesday, 4 March 2009

kamek rindu kitak

Assalamualaikum,

aku ngannya selalu sama, turun sama, balit sama, tang mek duak jak. kira nang rapatlah mek duak. actually nak, madah benar, aku sik la suka gilak ngannya, mmm kenak oo, rupa nya bah, meher, dahla sik style. honestly aku milih mun berkwn, mun sik sama taraf, sik cool, sik mok ku berkwn, tp apa boleh buat, kat sitok, mek duak jak, xda pilihan.

kadang2 aku melari dirik darinya, malu ku bah berjalan sama ngannya, pa kata urg kelak, sayanggggg miak ya ensem2 berkwn ngan nya. ya kadang2 mun aku berjalan, aku sik nuggu nya, aku tinggalkan nya.

kadang2 jaik juak rasa aku, aku rasa aku mempergunakannya selamak tok, mun perlu dicarik, mun sik perlu ditinggal, sik ngakuk gik ya. aok, tauk ku, jaik aku, sik bagus perangei kedak ya, tp mun ktk org nagga rupa dirik nya, mesti ktk org molah gia juak, malu ngakuk kenal.

mun berkelai ya ng selalu gilak, aku ngakuk, aku yg salah, tp aku selalu nyalahnya, sukor sabar jaknya dianok aku, diam jaknya.

aku: aku madah benar, aku malas nak berkwn ngan kau agik eh, kwn2 ku selalu negejek aku berkwn ngan kau.

nya: .....

aku: tangga rupa dirik ko lok, sapa mok berkwn ngan kau!! meher, sik style, sik layak terus berkwn ngan aku!!

nya: .....

aku: aku sik kisah mun ktk sik berkwn agik, mun aku sik nagga kau lagik pun, aku sik herannn!!!

nya: .....

lekak kmk duak perang besar gia, lekak ya lah aku sik nemu nya lagik. bercarik juak aku ney nya. nya sikda. aku sik cayak nya sikda. aku sik cayak nya lari. aku sik cayak nya sik mok berkwn ngan aku agik. susah aku nerimak kenyataan tok. aku rindu nya....

to kitak, mun kitak maca tok, kamek mintak maap dr ujung rambut sampe ujong kaki, kmk ngakuk sepanjang kita berkwn, kmk sik menghargai kitak, kmk mempergunakan kitak. aok, menar nang semua salah kmk. nang benar kmk jaik. benar kmk mintak maap tok. sori kmk selalu ngecik ati kitak madah mun kitak sikda pun sikpa, tp dah kitak sikda, bok kamek rasa betapa penting nya kitak dlm hidup kmk. kmk benar2 harap kitak kembali..... kamek rindu kitak.....

MAKKKK!!! BASIKAL KAMEK ILANG KENAK CURI!!!!! WAAAAAA

Wassalam.

27 comments:

Ms Tikots said...

Hahaha benar jak rupa cerita bencik ktk dgn org tok eh, Kmk concentrate juak baca. Paduhal tek nya rindu ngan basikalnya eh...

Si Penconteng said...

Yahhhhhh.

Si Penconteng said...
This comment has been removed by the author.
WhiteTulip said...

aiee..tedah lokkk....beli jak beskal baru,bang oon...

Terompah Biru said...

Oon.. ya mudah miak omputeh nok berlari2 seiring ngan ktk masa ktk berbasikal hari ya.. aim basikal ktk sebenarnya ohh hehehe...

cian ktk eh... giney la nek tok nak ke lab segala? :(

AmirFX said...

Mula2 aku ingt ko madah ompuan kedak Latika tek.... Adohhh... sian ehh... Coba ko tyk ngn mate nak negur kau g pub mlm ria... Neytauk sidak tauk sapa curik o sidak pun yg ambik sebab kau sik ekot sidak....

AcHiKa said...

haaaa dr awal mek tekak beskal ya ehh~~ehek~~sik sangka betol juak~~ ehehe hmm beskal pun kenak curi cnun ka oon?? huihhh~~

Su iJamm said...

Sik hal bskal ilang, jangan tuan nya ilang..

mama belian n cengal said...

basikal u tukar citarasa, carik org yg lebih hensem... sidak or put nok negur u embak u clubbing ya... he he he

w digby said...

aie gine la boleh ilang tok. tedahhh!. tersaiko kjap mek maca intro tek ...duhal basikal huhu

Lepri Felix said...

jaik atiiiiiiiiiiiii...

owh tedah, sikda hal oon,

patah tumbuh hilang berganti oon...

ya kmk dah madah awal2 riya, nyuruh ktk add "engine turbo" d basikal ktk ya, nek twok dah kenak curi, gney nak molah agik...

Audio said...

Cheh! aku jak pikir ompuan ne tek..duhal kesah beskal ilang duhal ekeke.. tedah lok. Dah tiba ko ncarik miak k pau n suroh meli beskal baru k ko nun Oon eh hehehe...

SRISUFI said...

entri kemain gempak gik ya.paduhal basikal ilang.aduhai ktk tok.Beli basikal baru bah..sik pun jalan kaki jak.

senaman


=)

ur adik yg kacc said...

nyaman asa... ya la xmok cia mek beli ipod nano.. tauk x da org madah ipod nano ya brg murah!!!!.. mun bpk nya billionaire tek blh d trimak.. tok sikkkk... p xpala owh..murah la kali.. ya sampe nektok mek xda benda ya... asa nak d sut daie org ya... kesimpulannya bila ipod kmk nk sampe tek??hehe..=p

khairul onggon said...

Oon... kmk dah tauk... mesti ada jak ending cita tok kekekekekeek....

clouds over her head said...

wah semakin ramei pembaca blog kau.. hehe.. sudah sekian lama aku sik menapak rah sitok.you never fail to make me laugh. haha. sekpa lah..anggap jak kafarah kau menganiaya housmet kau sbb kau sik ngunci umah ria.

weh, kejadian ko gugok ariya mengingatkan aku dgn kejadian yg serupa 12 tahun lalu rah jln sultan tengah sia.tapi bkn disebabkan salji..ntahlah, aku pun sik tauk, aku dgr crita urang dlm kelas jak lekak sidak PJ.bkn niatku nak memalukan diva..ampunnnn(smbil nahan tetak..)

clouds over her head said...

sekpa lah..anggap jak kafarah kau menganiaya housmet kau sbb kau sik ngunci umah ria : tok komen aku pasal basikal ko ilang..

harus ada lagu tema entry tok..aku cadangkan basikal tua drpd Allahyarham sudirman.. ooo basikal tua.. gineykah liriknya..

Kamil L said...

nebes jak baca tek..upanya sikal ilang..hehe..
sikpa, ilang yg lama, ganti yg baru :)

oon said...

dear mst tikots

aokk huhuhu

dear penconteng

huhuhu

dear white tulip,

mahal nong huhuhu

dear terompah biru,

yalah koh, maybe kali nya koh, kmk jalan jak la lamak tok, mmm dah la hanjeng merata!

dear amirfx,

yalah koh, nang keji lah mun cdak curi, apakh nak diingin nya beskal burok ya.

dear achika,

jgn ktk, beskal ctok nang jd idaman ramai

dear su ijam,

yalah koh su, nasib tuannya sik ilang juak koh

dear mama,

yalah koh, dah sikda beskal tok, susah juak rasa turun lab koh

dear digby,

yalah ndak mek tauk, maka mek dah ngunci bahhh

dear lepri,

sedehhh kmk tokkkk huhuhu (sambil berlagu menaruh harapan)

dear audio,

yalah koh, carik sugar mummy jak hoh hehe

dear suffi,

yalah nang dah kacak kaki mek tok mbak catwalk gi uni kohh

dear adek,

pa kaitan ipod ooo, sikda kaitann!!! btw sapakah org itewww?? very the bongkak!!

dear onggon,

bro onggon, chia kmk beskal lok, beskal unta pun bleh huhu

dear clouds,

kafarah ka farah af ka farah marzuki ka zirafah ka... waaaaa aku sedey beskal ku ilangg. tp bena la kali koh kafarah nak oooo. aku pose2 tawaduk jakla huhuhu

haruskah lagu tema beskal tua?? aku semakin pasrahhhh

haruskah dingati peristiwa ittewww?? diva malu tauuuuu. tp sikpa, diba masa ya lom nait stage, gik bertapok belakang langsir (ala2 liyas hehe)

dear kamil,

milllll sedey kamekkkk huhuhu

ScHiKOnG said...

nang mengusik jiwa coretan kitak tok.. mun maca dari mula ingat tgh bejiwang jak upa... hehe

aya_snooter said...

aih..tedah beskal kenak curik! merajuk la beskal ya...mun sik pun lari dimpun..ehekk!!

Rudy said...

ku rasa omputih nak ngintei kau mbak ke pub ya kali curi..beskal diva bah...hehehehe

Felicia F. Ramzi said...

ada juak bercuri basikal sinun..pikir m'sia jak.. eheh

dukunlintah plk said...

make skate board gik kau.. ikat tali rah geruk asuk sak nya narit.. mun ada sidak skalo ngaco ko agik suroh jak asuk ya ngigit.. kedong kau di suka asuk bah.. ehehe..

abdullah sayang said...

kitAK BUKAK BLOG MEK BOLEH SIK
kamek at cerit..pak kit
http://abchek.blogspot.com

Ida Athanazir said...

mun beli nak baru pun, nak lamak juak diingat.... sik hal, ada kenangan manis

kirana said...

Yaaaahhhh...itu dia. Kenak pangkung juak palak aku kali tok. Walaupun dah syak ada udang di sebalik cerita oon tok.