Friday, 27 March 2009

earth hour

Assalamualaikum,

leh sik, lambat cerita aku, aku tek baruk tauk earth hour segala koh. paduhaiii. so apa lagik adik-adik, kakak-kakak, puan-puan, malam esok, 28 mac 2009, kol 830-930 mlm (waktu kitak org, bukan waktu uk, mun waktu uk, nang lah kitak urg nutup lampu tdo nakkk), jgn lupak nutup lampu, wpun pasti ada ada yg sceptic, madah xda embak impact besar, tp it is a first step. sik susah, tutup jak lampu, jimat juak karan nak.

mun dah tutup lampu ya, duduk renah2 boh dtg kenja nak molah benda pelik2, boh jak ktk org bergasak nak raon pasar, tauk jak kitak org, urg mukak api raya raon juak nagga api, urg nutup api, maok juak raon nagga urg nutup api (read: cik anah), jadi tek urg nak ngurang energy consumption alu jadi ke lebih energy kotan ktk urg kuar ngeluar asap moto segala nak. malaskuuuu.

Wassalam.

p/s: tp chemnilahh cdak hospital ooo, haruskah cdak nutup api juak, matilah salah kerat tund*n. larikkkkk.

8 comments:

Audio said...

aku ber earth hour ngan dak coldplay isok ehek XD

Rudy said...

hehe..celebration bah.chemintukk..lambat entry tukk...hehhehehe

yarn said...

bro, ktk pun pk psl hospital ooo...hehe...kontraktor pun kerja ya...ngeh..ngeh...

farah.loren said...

wahahahahaha. salah kerat pe*err !! yah sik mpuan jak jadi mangsa.. du eh.. gne lah oh.. sejam sik bekaran. sik pelu kedirik, suroh jak sesco ya nutuppp abis critaa...

T in FL said...

Oon..Earth Hour tapi laptop ON sikpa nak? hehehhhehe

CoKeLaT-RaWkZ said...

Huhh kita urang mudak2 tuk mmg sik ada apa2 kritikan pasal Earth Hour. Urang tua di rumah nun udah macam2 ditanya, "bah gineylah kelak? ndak kah mati ikan kaloi ku dalam akuarium?"

Laaaaaaa.. pk sidaknya, perintah sengaja mok nutup api siap bebeli dian indah!

Adoii..muakakkka..

w e e . said...

bykk urang sik tutup api kmk dgr ctok.. kekeke. ada cerita lucu yg kmk dgr..cdak pk sesco yang nutup.. hahaha.. lucu..awal bebeli dak lilin. takut black out tek.. yalah sik alert.. sik tauk cer. lucu kali juwakkkkk

zulkplyjoharis said...

Salam,
sama ajak aku nangga ada juak org yang sik sedar apa yg dipolah org semalam koh... aku pun malas nak menjawab persoalan sidak nya kelak nya tauk sendiri. Org kita mmg serba serbi nang sik tauk apa nama Earth Hours ya... jakun lak koh