Saturday, 2 August 2008

tahniah!

Assalamualaikum,

this entry is all about praises, joy and excitement. specially dedicated to my fellow friends. tahniah buat Mr. Hasbullah Haris yang selamat melangsungkan perkahwinan dgn Miss Lydiana Johnny ritok tek. they make such a cute couple. I'm happy for you bull. knowing you, i always know that you'll be the first one among us all. kamek org tok iboh di ekot gilak. gik leka gago berias kohhh hahaha. so dah sik da title teruna gikla ko nek tok. kelak aku balit kelak, ada 2-3 orang anak dah, aku juak maseh bujang terkatok-katok hehe.

apart from that, aku nak ngucap tahniah juak ngan my new close friend here. Mr Hafiz Isa. yang baruk berjaya faced his viva with flying colours, jemat ya tek. dah Dr. la nya kinek tok. huhuhu. really happy for him too. this guy have been giving me much guidance to survive here. thanx hafiz, eh salah, Dr. Hafiz hehehe. next month klk nya akan balit malaysia to serve the government, kerja kat USIM. tinggal gikla aku sorang. nyatok dah tunang. dah la tunang kacak, siyes, nang kacak kedak artis! nikah la balit klk. huhu. aiihh lom abis juak cita nikah tok. nang soheh la aku tok nang dah datang kenjarrrr nak nikah. hahaha.

neway all the best to both of you bro!

Wassalam.

4 comments:

doff said...

hehe sik lamak lah lagik ya mun dah gia. lagik 3 taun lak ku nk nunggah kau sarol jak kah mok ada DR. sarol???

salmah said...

kitak pun dr. in the making lah.. you should be proud of yourself. Kamek tok dah ketinggalan setapak dari kitak. Hope you'll find the rite one as well so dapatlah 2 in 1.. dah sampey seru dah ya. Doa banyak2 , insyaAllah, she's somewhere out there waiting for you to find her.

Shahrul said...

jot,

ehh ingga nyawa ku, sik perlu sa ku nak

dear salma,

yalah, main tapok indah mek duak tok hehehe

Along Abdul Karim said...

salam.. kmk kenal ktk dr blog Rudy..

Kmk kenal juak ngan Lydiana married to kwn ktk yg tengah ktk cerita kat entry tok...

Link blog ktk kat blog kmk, boleh?