Saturday, 27 September 2008

raya dedication

Assalamualaikum,

kitak urang tangga jak.


video

Wassalam.

20 comments:

murni said...

onn!!

wah...kelas btul ucapan raya...ucapan abis..lagu pun abis..=)

wah sedih nyer kan....

nasib la kite di perantauan..sabar jela..huhu

selamat ari raya..maaf zahir batin..semoga kite di tabahkan hati..meyambut syawal di negara org..huhu..

be strong!

ngegeh said...

yohh!! asa nengar pengishytiharan raya dari mohor besar diraja jak eh..curlesssssssss kau..anta ke youtube gik nun..

eh san meruyan ajak cik rohana dgn cik sarbini nangga rumahnya kenak serang peminat kau raya tok oo..siknya tauk anak daranya ehh salah..anak bujangnya dah jadi celebrity..

rol, aku tok gia juak, nak mintak maap mintak ampun..dari ujong rambut gondrong sampei ujong kaki kiut, selamak kita kenal tok.. segala guro plentei sentap makan dalam tepok tampar..samada sengaja kah sik sengaja, makan minum halalkan. kau jaga dirik di sinun. boh d mbak gilak blues ya. lak sik pian apa2 ko oleh nya. layan lite-lite jak xpa..semoga dapat ko ngabis phd ko dlm 3 taun tok. boh patah semengat. lak dah melungak langit, boh lupak rumput di bumi. balit swak lak boh rusak. rusak lite-lite sajork xpa. erkkk

~ jijahrockdervogueladiva ~

ALLAN said...

RUL, sedih aku mendengar ucapan ko tu. alah dont worry , the grass is always greener in the other side of the fence. Means in Malaysia sama jak pun, sik ada yang tukar at least u got to experience new things kan.

I miss kek serawak tooooooooo. uwekkkkkkkkk.

farid-iman said...

Rol

selamat hari raya,

(jins k background ya, jins baru k raya ka... :D )

maaf zahir batin

(tinggi mek 5'4'' so sbyak ya lah mek mintak maaf - ari ujong ambut pei ujong kaki tek nak... :D )

ktak bole la coba skil molah rendang, masak itam gik, k makan ngan instant ketupat ...

boh d layan glak perasaan ya ... g mbak round k beskal c nun ...

oon said...

dear murnee,

kelass kannn. hahaha. yalah kena tabah kat sini kan. sedey mmg sedey, tp yalah nak buat apa kan. so selamat raya juak murnee, dtgla UK, kamek buat open house, ada kek lapis sarawak lagi hehe.

dear ngegeh,

aii chemm ni tukk. haruskahhh pengisytiharan mohor raja2. aku rasa cam molah video clip hail amir jak hahaha.

yalah ku mok mintak mahap ngan ko juak oo. sik sabar nuggu ktk urg dtg sitok koh.

dear alan,

huhuhu allan, sedey kmk tok. tapi yalah, tabah jer kan. yalah new experience lah jugak. xpa sabar jerla.

dear farid,

haha. interframe juak jeans ya oo, jeans gap meli waktu sale. murahh sajorrrk haha.

aoklahh mek berkayoh beskal la kaktok. selamat raya juak. mahap zahir batin.

Bibi Fabulosity said...

bang sarol..

selamat ari raya aidilfitri juak ngan katik hoh..

pandei kitak molah kamek orang tesentuh ati..dengan lagu background..dengan props2 nok ada especially mekropon ngan jeans ya..

hmm..kelak masa takbir..jangan jujoh gilak aek mata..k..mbak2 saba..taun depan insyaAllah dapat balit..

Rudy said...
This comment has been removed by the author.
Rudy said...

Bro, Selamat Ari raya ngan kau juak..mohon maaf, mun ada tersilap kata mun ndak terlepas kata lam blog kau kah sepanjang persahabatan kita.. now make us Misian proud dan earn that Dr Title k!

anyway, humming gilak sound mic ya...pi upa gaya nang nahan sebak kau molah video ya...hehehe....sabar K!.

asa nanga berita Tv3 ku nanga bideo ya..chemnii tukkk...whuahauhau...pi sluar ya nang enterframe lah..mun aku produser sia...alu kenak rejek scene tok..whuahhauha..

farah.marzuki said...

wuh!! oon selamat ari raya juak. sama la kita beraya berminisket. eh!! wkakaka.

emo kali jak muka ktk lam ya oh.
hueahuea

edzura said...

oon..ktk merik ucapan kedak orang nak nangis eyh. sedey kamek nengok..embak bersabar k. Be strong..farah ada sinun..beraya jak taduak sinun amik pic byk berposing rah bunga tulips ka..mek ada pos kad raya so tunggu jakla nya sampe. Selamat Hari Raya and Maaf zahir Batin!

Suhaizi said...

salam Tok hehe akhirnya ade juga nama aku disebut!!! become the last usually special ek tok! hahaha TQ2, sama2 menghayati ramadhan dan juga hari raya yg bakal kunjung tiba... maaf zahir batin dan ko tetap kawan kamik yang antara terbaik...

Adios,
Suhaizi, Nebraska.

dayang said...

tedahnya....meleleh air mata. kuikui
slamat ari raya =)

oon said...

dear semua2,

yaahh harusss menyentuhh kalbu gitu kann.. hik hik saja jak, drama queen bah. neway. selamat raya ngan ktk urg semua. mintak maap byk2 k. makseh neman kmk kat sitok.

renxokuken said...

yah.. piluk ku naggar kau.. rasa nyesal slamak ya sik really appreciate u being there.. so sorry k oon... salah ktk ngan kmk, mun ada pun, lamak dah kmk maafkan..tp rasa2 nya sik ada juak lah.. salah ku jak byk ngan kau, boh dipolah pekasam k hehehe..

sebut juak ko nama aku, walaupun aku nang sik berharap, tp thanks alot.. rasa celebrity jak aku tek.. nei endak, disebut leona lewis masa dpt emmy award gik ya heheh..

lastly, take care oways, boh sedey2.. n have fun..

p/s: honestly, u need a haircut..

oon said...

dear renxo,

sik perlu rasa nyesal koh, pa kata untuk menebus semua ya ko meli kasut prada ngan aku, kakya kira 0-0 lah hahaha.

xda bah deng. kmk pun nak mintak maap juak. yg lepas ya lepas lah. yg penting kita tetap kwn.

frens forever!

sahabatmu, oon.

asma said...

deng..jangan sedih k..klak tak balit sitok kita jalan raya 7 hari 7 malam..sik berenti2 sampe ko merayu2 mintak udah gik..hehe..

neway, selamat hari raya maap zahir dan batin (batin sbb ko selalu terseksa nenga aku koat glak ngerepak). kelak mek jalan rumah tak. k t.c

aVe said...

aiee.. jaik ati amek nangga..
saba oitt.. saba..
boh sedey2..

oon said...

dear sema,

malaskuuu... ko nangggg. mek nak mintak mahap juak deng. ku tauk kau yangg sebenarnya sedey mek sik raya ngan kitak kan. hehe.

dear ave,

sabar jakla mek tukkk.

kamil said...

sedih na bunyi sora kitak shah...huhu...tq n slamat beraya juak :)

oon said...

dear mil,

ala2 iklan petronas bahh hehe